Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop söndag 23/10

23 oktober, 2022

Väduren 21/3-19/4

Söndagen blir en intressant dag som handlar om kontraster. Det kan vara aktivitet och vila, slentrian och utmaningar eller om kärlek och hat. Oavsett vad som händer den här dagen så kommer det att sätta ett avtryck i ditt liv under en lång tid framöver.

Oxen 20/4-20/5

Söndagen handlar om en liten utflykt, om att unna sig saker och om att våga bryta mönster. Oxen är väldigt förtjust i den invanda och ogillar förändringar. Samtidigt kan du vara nyfiken och öppen för nya miljöer och smaker, det inkräktar inte på vardagliga rutiner.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är arg och upprörd, men du väljer att spela cool eftersom det gynnar dig mer än om du visar dina känslor. Du vet att det finns en person som leker med dig och du blir arg på dig själv att du går på hens trick varje gång. De flesta har en Akilleshäl och det här är din.

Kräftan 21/6-22/7

Den här söndagen handlar om att ha kul och om att vara aktiv. Även om du gärna börjar dagens utmaningar så sent som möjligt så vill du ändå hinna med både dag och kvällsaktiviteter. Du verkar ägna delar av dagen åt en sport eller fysisk aktivitet.

Lejonet 23/7-22/8

Du är omöjlig att resonera med idag och det vet du om men du kan inte hjälpa hur du känner. Du vet bara vad du tycker är fel och vad du anser är rätt oavsett vilka argument din vän kommer med. Lejonet är en känslomänniska, särskilt när det gäller relationer.

Jungfrun 23/8-22/9

Idag är du lite trångsynt och fördömande något du blir arg på dig själv för. Du vet att du inte borde resonera så som du gör om en viss person, men hen lever upp till varenda kliché som du kan komma på. Kvällen överraskar med roliga nyheter.

Vågen 23/9-22/10

Du har svårt att säga nej till en person som du tycker väldigt mycket om. Det kan vara din partner, ett barn eller en släkting. Oavsett vem det är så utnyttjar den här personen din svaghet för hen till sin egen förmån. Kvällen blir livlig och sen.

Skorpionen 23/10-21/11

Du gör av med för mycket pengar just nu och det är du medveten om. Samtidigt har du svårt att inte unna dig lite lyx under den här mörka årstiden. Du behöver glitter och flärd för att må bra eller så behöver du få resa iväg till ett soligt ställe.

Skytten 22/11-21/12

Idag hör du bara det negativa och fokusera på det som kan tolkas som kritik istället för att ta åt dig av allt det positiva som sägs om dig. Försök att inte gräva ned dig i de detaljer som blir fel utan se allt det bra som du faktiskt åstadkommit.

Stenbocken 22/12-19/1

Söndagen tycks handla om att städa, röja, packa eller fixa hemma. Det blir en intensiv dag där du gör dig av med mycket gammalt för att du ska få plats med en del inköp. Du kan också förbereda dig inför en resa. Kvällen handlar om att skämma bort sig själv.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är på ett strålande humör den här söndagen och din glädje är smittsam. Oavsett om du umgås med familjen eller med vänner så har du trevligt. Det blir en bra avslutning på en delvis turbulent vecka. Under kvällen får du goda nyheter.

Fiskarna 19/2-20/3

Du satsar på att hinna med sånt som du inte hinner i vanliga fall. Det kan vara mindre projekt i hemmet, att träffa en vän eller släkting som du inte ser så ofta eller så handlar det helt enkelt om att skämma bort dig själv med lite hemmalyx.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud