Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop lördag 22/10

22 oktober, 2022

Väduren 21/3-19/4

Du känner dig lite sur idag och det beror på att du måste starta den här lördagen tidigare än planerat. Vädurar är sällan morgonmänniskor och du tycker att tidiga mornar förstör helgkänslan. Kvällen handlar om att göra roliga och lite annorlunda saker.

Oxen 20/4-20/5

Lördagen inleds mysigt, gärna med en lång och lyxig frukost. Oxen älskar att starta dagen mjukt och du tar till alla knep för att skapa en trevlig atmosfär omkring dig. Kvällen handlar om familjen, om god mat och om att planera framåt.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du utmanar dig själv på olika sätt idag. Det kan vara en rädsla som du har eller något som du velat prova men inte hunnit med. Det här är en bra inledning på en period som till stor del kommer att handla om att testa gränser och om att utmana sig själv.

Kräftan 21/6-22/7

Idag försöker du övertyga en person som är väldigt upptagen att ses. Du har ett nästan fysiskt behov av att få träffa den här personen men du vill inte skrämma hen genom att vara för intensiv. Kvällen handlar om att lova sig själv något.

Lejonet 23/7-22/8

Du ser olika alternativ medan din vän bara ser hinder. Det här är ofta ett problem för er. Du är av naturen mer positiv till det mesta än din vän och hens lite dystra livssyn drar ned ditt humör. Ni två är väldigt olika som personer, något som kan skapa konflikter.

Jungfrun 23/8-22/9

Du har svårt att se vilka möjligheter du har idag. Det är lite som att inte se skogen för alla träden. Vad du bör göra är att fokusera på vad det är du brinner för att sedan välja en aktivitet som gör dig glad. Kvällen blir intensiv på ett bra sätt.

Vågen 23/9-22/10

Du försöker förmedla vad du känner, men din vän är lite oförstående inför dina känslor. Du blir besviken på att hen inte anstränger sig mer för att sätta sig in i dig och hur du känner. Du behöver bolla dina tankar med en annan person.

Skorpionen 23/10-21/11

Under den här lördagen är det full fart från morgon till kväll. Det kan vara att du jobbar eller så har du bara ett ovanligt rikt privatliv. Tänk på att helgen delvis handlar om att ladda batterierna inför kommande vecka så se till att vila lite.

Skytten 22/11-21/12

Det blir en bra och harmonisk lördag för din del. Du kan sopa alla problem under matten, i alla fall för ögonblicket och bara njuta av att vara i nuet. Den här dagen handlar om krispighet, om frisk luft och om att spendera den tillsammans med personer du älskar.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag är du ovanligt glad oavsett om du är ledig eller jobbar. Du sprudlar över av charm och livsglädje. Din härliga inställning till det mesta gör dig till en person som alla vill umgås med. Kvällen fokuserar på en sport eller en tävling av något slag.

Vattumannen 20/1-18/2

Du funderar i olika spår idag. Det handlar om att få ihop privatliv med ett allt mer krävande projekt på jobbet. Har du ingen familj eller en familj med större barn så är det enklare att få ihop pusslet än om du har småbarn att ta hänsyn till.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag vill du verkligen inte samtidigt som du har svårt att ställa in något du lovat att vara med på. Det är lite av ditt dilemma. Du har svårt att säga nej när vänner eller familj vill att du ska vara med. Du skulle må bra av att tänka lite mer egoistiskt.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud