Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop fredag 21/10

21 oktober, 2022

Väduren 21/3-19/4

Fredagen går fort och du känner dig stressad redan från morgonen. Du skulle vilja gå hem lite tidigare idag men det ser mörkt ut. Kvällen blir en härligt glittrig och social. Du träffar nya människor och du charmar alla du möter med din humor.

Oxen 20/4-20/5

Det är fredag och som vanligt är du på lite bättre humör än annars. Det finns något lovande med just fredagar. De känns lite bättre och går lite fortare än andra vardagar. Kvällen handlar om att träffa vänner i en ganska ovanlig miljö.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du satsar allt på ett kort och det ger precis det resultat du hoppats på. Tvillingarna är sällan risktagare, men du vågar chansa om bara priset är tillräckligt högt. Under dagen får du kritik av en chef och det tar du väldigt personligt. Kvällen blir riktigt kul.

Kräftan 21/6-22/7

Ibland vill du inte svara på personliga frågor och idag är det en sådan dag då du undviker alla som blir allt för närgångna. Du behöver din personliga sfär för att få möjlighet att tänka ifred. Kvällen handlar om att se på problem från en ny synvinkel.

Lejonet 23/7-22/8

Du slappnar av och tar det lugnt på jobbet idag och det gör en stressad kollega upprörd. Hen vill se tempo från din sida, men du ser ingen anledning att stressa rakt in i helgen. Mentalt har du redan tagit helg klockan åtta på morgonen.

Jungfrun 23/8-22/9

Du föreslår något från en kollega som avvisar ditt förslag och det sårar dig djupt. Du tycker att din idé är bra och när du inte ens får en förklaring till varför den inte är det så känner du dig lite överkörd. Det är viktigt att du kommunicerar dina känslor.

Vågen 23/9-22/10

Idag hoppas du på en annan lösning på ett problem än den som du fått som förslag. Den lösning din chef har på problemet är egentligen ingen lösning, bara ett sätt att skjuta på det oundvikliga en tid. Kvällen handlar om att fira en vän eller släkting.

Skorpionen 23/10-21/11

Du anar trubbel i paradiset när två kollegor tjafsar och det gör dig lite skadeglad i hemlighet. De här personerna kan vara ganska arroganta och jobbiga att ha att göra med så när de vänder sitt fokus mot varandra innebär det att du slipper dem ett tag.

Skytten 22/11-21/12

Du anser att du har rätt och din partner eller vän anser att du har fel. Det här skapar en kyla mellan er eftersom en ståndpunkt är svår att diskutera, ingen kommer att ge sig. Kvällen handlar om att bryta mönster och se möjligheter.

Stenbocken 22/12-19/1

Det här blir en ganska lugn fredag där du främst fokuserar på att ha mysigt och inte stressa. Om du arbetar så väljer du dina projekt med omsorg, du skjuter upp allt tråkigt till måndagen. Fredagen är en dag som bjuder på skratt, värme och massor av skvaller.

Vattumannen 20/1-18/2

Du vill göra en person lite extra glad och du överraskar hen med en aktivitet eller en liten present. Du brukar sällan vara så här impulsiv men just nu finns det ömhet och kärlek i överflöd i ditt tecken och det måste ta sig i uttryck på något sätt.

Fiskarna 19/2-20/3

Du säger inte vad du tycker idag och det gör din vän frustrerad. Hen vill ha en vink om vad det är som är fel medan du tycker att hen borde känna dig tillräckligt väl för att räkna ut det på egen hand. Kvällen blir intressant och innehåller en lögn.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud