Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop torsdag 20/10

20 oktober, 2022

Väduren 21/3-19/4

Du har så mycket att göra den här dagen att du knappast hinner tänka, men ändå blir det en bra och kreativ torsdag. Mycket den här dagen kretsar kring ett speciellt projekt som ligger dig varmt om hjärtat. Kvällen handlar om att vara alert.

Oxen 20/4-20/5

Du är envisheten själv och det vet du om, det kan vara negativt men just idag så får din envishet dig att fortsätta långt efter att alla andra gett upp och det är tack vare den som du till slut lyckas. Känslan att besegra ett hinder som legat framför dig en längre tid är obeskrivbar.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du ser att du kommer få ont om tid men du har ingen energi att öka tempot med. Du är genomtrött och har förlorat lite intresse för jobbet. Vad den här håglösheten kommer ifrån är svårt att säga men troligtvis handlar det mer om årstiden än om dig själv.

Kräftan 21/6-22/7

Idag är du beredd att försvara dina åsikter och det kan leda till en dispyt mellan dig och en familjemedlem. Ni har svårt att se på saker på samma sätt oavsett om det rör arbete eller privatliv. Du tycker hen är tråkig och hen tycker att du många gånger är ansvarslös.

Lejonet 23/7-22/8

Idag väljer du att sakta ned tempot något. Det har varit full fart hela veckan och det känns både mentalt och i kroppen. Även om du är produktiv på jobbet så är du mer noga med att äta lunch och se till att ta pauser med jämna mellanrum. Du lyssnar på din kropp.

Jungfrun 23/8-22/9

Idag har du en förmåga att hamna i diskussion med alla möjliga personer. Du gillar att slänga dig med ord och du vräker ut dig en och annan kontroversiell åsikt bara för att röra upp lite känslor. Det här beteendet är ganska olikt dig, men du trivs med att vara lite vild.

Vågen 23/9-22/10

Dagen går väldigt långsamt. Det kan vara så att du planerat in någon trevlig aktivitet på kvällen och är vägen dit väldigt lång. Försök att fokusera på nuet istället för att titta på klockan hela tiden. Kvällen blir precis så som du föreställt dig den.

Skorpionen 23/10-21/11

Du får en fråga som du inte kan svara på och det tar dig lite på sängen. Det här ska vara ett område som du kan utan och innantill så därför känner du dig naken när du står där utan svar. Tänk att den här är en bra möjlighet för dig att lära dig något nytt.

Skytten 22/11-21/12

Du lyssnar lite för mycket på goda råd just nu och det kan bidra till att du blir förvirrad och inte kan bestämma dig för vilken väg du ska ta. Lyssna på din magkänsla istället, den brukar leda dig rätt. Kvällen blir intensiv men kul.

Stenbocken 22/12-19/1

Du chansar en del idag och det är bra att du vågar testa dina gränser och dina kunskap. Det finns en iver och en vilja att förbättras hos ditt tecken och dina intentioner börjar äntligen ge resultat. Kvällen blir trevlig och social.

Vattumannen 20/1-18/2

Du ser ingen möjlighet att dra dig ur något som du lovat att genomföra samtidigt som du inser hur fruktansvär tidskrävande och onödigt den här projektet är. Ibland är det bara att bita i det sura äpplet. Idag längtar du lite extra efter din familj.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har många planer och det är inte säker att du lyckas att genomföra alla idag. Försök att prioritera det viktigaste annars kommer du troligtvis slarva för att hinna med och då blir det inte bra. Under eftermiddagen får du höra roliga nyheter.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud