Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop onsdag 19/10

19 oktober, 2022

Väduren 21/3-19/4

Du säger sanningen som du ser den idag men din kollega håller inte med dig vilket kan leda till en rätt så frostig stämning mellan er två. Du är inte den som tar lätt på den här typen av dispyter, plötsligt kan du bli väldigt långsint. Kvällen handlar om aktivitet.

Oxen 20/4-20/5

Du ser en massa möjligheter idag och du utnyttjar dem på bästa sätt. trots att du har en massa måsten, så hinner du med en del trevliga saker den här dagen. Det blir en annorlunda, rolig och periodvis utmanande dag. Kvällen handlar om god mat.

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag ställs en hel del saker på sin spets. Du har länge varit irriterad på en viss person och den här irritationen har byggts upp hos dig fram till nu. Idag säger hen något som får dig att explodera. Hen förstår inte varför, för den utlösande faktorn var ganska trivial.

Kräftan 21/6-22/7

Du försöker dig på ett experiment idag och det går kanske inte riktigt som planerat, men det innebär inte att det blir misslyckat. Du inser vad du gjort för fel och av en slump så blir nästa försök inte bara bra utan exceptionellt, något du inte är sen att skryta om.

Lejonet 23/7-22/8

Du ser möjligheter som ingen annan förstår sig på och det gör dig väldigt kreativ och initiativtagande den här onsdagen. Vissa av dina kollegor är lite avundsjuka på din fantasi och på din förmåga att hitta lösningar på alla problem. Strunta i dem, ha kul istället.

Jungfrun 23/8-22/9

Du drar en gräns idag och det är bra att du markerar. Precis som Vågen undviker du konflikter även om det är mest för husfridens skull. Du orkar helt enkelt inte diskutera med envisa personer som inte förstår sitt eget bästa.

Vågen 23/9-22/10

Den här dagen kan bjuda på en liten flirt om du bara vågar vara öppen. Hen är en person som vanligtvis inte alls skulle falla dig i smaken, men nu när vardagen är så grå som den är så känner du dig lite mer nyfiken av dig. Kvällen blir bra.

Skorpionen 23/10-21/11

Du får som du vill och frågan är om du nöjer dig med det eller om du kommer att insistera på att få igenom ännu fler av dina projekt. Vissa kollegor kan bli lite trötta på att du ständigt ska inta en ledande roll, men det struntar du helt i.

Skytten 22/11-21/12

Du är sur på en kollega som inte förstår sig på dig alls. Du har försökt att både charma och skrämma hen men inget hjälper. Hen är helt immun mot dig och struntar fullkomligt i dina önskemål. Det här blir en tuff nöt för dig att knäcka.

Stenbocken 22/12-19/1

Onsdagen handlar både om att vila och om att jobba intensivt. Du börjar få till en bra rytm i vardagen och du trivs bra med att ha mycket att göra. Ditt enda problem just nu är du ofta måste säga nej till att umgås med dina vänner på grund av tidsbrist.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har fullt upp på jobbet och just nu verkar de innefatta både möten och en del resor. Även om det bara är kortare resor så påverkar det en hel del i din närmiljö och det kan orsaka en del slitningar inom familjen. Kvällen handlar om att vila.

Fiskarna 19/2-20/3

Du behöver mycket olika saker just nu både privat och på jobbet för att trivas. Det handlar inte bara om miljö och vänner, det innefattar också saker som stimulerande arbetsuppgifter och givande hobbys. Du behöver variation.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud