Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop tisdag 18/10

18 oktober, 2022

Väduren 21/3-19/4

Du har möjligheten att förändra något som du gått och stört dig på men nu när du har redskapen att göra skillnad så vet du inte längre om du vill. Du känner dig väldigt kluven. Kvällen handlar om glida över gränsen mellan verklighet och dröm.

Oxen 20/4-20/5

Du ser en utmaning idag och du hugger direkt utan att tänka så mycket på det. Din chef beundrar den här typen av inställning hos dig, du ser bara möjligheter just nu inga hinder. Kvällen handlar om familjen och om att orka anstränga sig lite extra.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du tar en sak i taget just nu och det är bra. Ofta när du stressar samtidigt som du försöker hålla många bollar i luften så blir den pannkaka av allting. Du har lärt dig av egen erfarenhet och nu visar du att det faktiskt går att lära gamla hundar att sitta.

Kräftan 21/6-22/7

Under den här tisdagen försöker du vara mer kaxig än du känner dig. Du tror att det förväntas någon slags attityd från ditt håll och du försöker att leva upp till den förväntan. Saken är den att du behöver inte göra någonting extra, du är omtyckt precis som du är.

Lejonet 23/7-22/8

Du går och trycker på en nyhet som du både vill och inte vill dela med dig av. Du är glad över det här men du vet samtidigt att vissa personer som står dig nära inte kommer att bli lika lycklig som du. Det kan handla om en resa, ett byte av arbete eller bostad.

Jungfrun 23/8-22/9

Du drar dig undan en smula för att få vara lite ifred. Det har varit en ganska tung period och du behöver möjlighet att smälta allt som hänt. Vissa av din kollegor upplever ditt bettende som ganska asocialt. Bry dig inte om det, gör det som är rätt för dig.

Vågen 23/9-22/10

Du drar tydliga gränser idag och det är ganska ovanligt för den lite mesiga Vågen. Genom att du markera vad du tycker är rätt och fel så väcker du respekt hos dina kollegor. I övrigt en stressig men väldigt produktiv arbetsdag och en stillsam kväll.

Skorpionen 23/10-21/11

Du dividerar huruvida en kollega har rätt eller fel i sina påståenden. Vanligtvis litar du blint på den här personen, men den senaste tiden har hen uppvisat symtom på dåligt omdöme och det gör dig lite mer osäker på hur du ska göra idag.

Skytten 22/11-21/12

Du drar nitlotten idag och det gör dig irriterad. Du vet att alla måste dra sitt strå till stacken och ta tag i de tråkiga uppgifterna, men av någon anledning lyckas du nästan alltid undvika dem själv. Så är inte fallet idag. Kvällen blir aktiv och rolig.

Stenbocken 22/12-19/1

Du vågar ta ut svängarna mer än vanligt och du tar fler egna initiativ vilket uppskattas av din omgivning. Din förmåga att få människor att skratta kommer väl till pass. Du muntrar upp en kollega, släkting eller vän som är lite deppig.

Vattumannen 20/1-18/2

Du ser tiden an just nu och det innebär att du litar på att problem kommer att reda ut sig om du bara ger dem tillräckligt med tid och uppmärksamhet. Kvällen handlar om att hjälpa en vän eller släkting som behöver lite assistans. Du gillar att känna dig behövd.

Fiskarna 19/2-20/3

Du tar flera bra och annorlunda initiativ idag. Det är sällan som du är så här på hugget som du är just nu, men Solen står i en gynnsam aspekt och skänker ovanligt mycket kraft och energi till ditt tecken. Kvällen handlar om att göra om och göra rätt.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud