Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop måndag 17/10

17 oktober, 2022

Väduren 21/3-19/4

Måndagen handlar om att sätta saker i perspektiv och det är inte alltid din starkaste sida. Du tenderar att vara väldigt partisk, särskilt när det kommer till saker som rör dig själv. Här gäller det att ta ett steg tillbaka och bli mer objektiv.

Oxen 20/4-20/5

Under måndagen försöker du att inte tänka så mycket. Du tar en sak i taget och det gör dig gott. Du har ett bra humör den här måndagen, kanske främst för att du fått möjligheten att vila en del i helgen. Den här dagen får du beröm för en insats som du gjort.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du tror inte på vad andra säger just nu, du vill se med egna ögon för att bli nöjd. Det här gäller både situationer på arbetet och privata dilemman. Du har bestämt dig för att inte fatta förhastade slutsatser och det står du fast vid idag.

Kräftan 21/6-22/7

Du är öm i hela kroppen och allt går extra långsamt. Det kan bero på att du är på väg att bli sjuk men det kan också handla om att du helt enkelt har tränat eller varit väldigt fysiskt aktiv. Kvällen handlar om möten mellan människor.

Lejonet 23/7-22/8

Du ser bara möjligheter idag och din optimism är smittsam. Det finns något härligt positivt över ditt tecken den här helt vanliga måndagen. Idag får du goda nyheter som rör framtiden, det kan vara något värt att fira lite senare på kvällen.

Jungfrun 23/8-22/9

Du är härligt engagerad i allt du gör den här dagen. Din nyfikenhet och din allmänna positiva inställning hjälper dig vidare när du kör fast. Dagen handlar i övrigt om att umgås med människor som betyder mycket för dig.

Vågen 23/9-22/10

Den här måndagen blir något ut över det vanliga. Du vill gärna bevisa att du kan var både impulsiv och eftertänksam på samma gång. Under eftermiddagen kan ett problem få dig lite ur balans. Det här är ett dilemma som väcker minnen.

Skorpionen 23/10-21/11

Du viftar med vit flagg framför en kollega idag. Det har varit mycket dispyter och en del diskussioner som gränsar till gräl mellan er två och det enda du vill är att ni ska begrava stridsyxan och börja om från början istället. Frågan är hur din kollega känner det.

Skytten 22/11-21/12

Du umgås mycket med en person som inspirera dig både på jobbet och i vardagen. Du beundrar den här personens sätt att tackla små problem såväl som livsavgörande beslut. Det kan finnas en större åldersskillnad mellan er två men det tycker du enbart är positivt.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här måndagen fokuserar du på ditt och låter alla andra omkring sig sköta sitt. Du gillar att arbeta självständigt eftersom du tycker att saker blir bättre gjort på det viset. Kvällen handlar om att bygga upp självförtroendet, både hos dig själv och hos andra.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har stora möjligheter att gå långt inom ett visst fält men då måste du satsa mer än du gör idag. Det här är ditt dilemma, om du satsar hårdare kommer din familj och ditt privatliv bli lidande. Frågan är hur mycket du är villig att offra för jobbet.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är väldigt närvarande i allt som du gör just nu, oavsett om det gäller arbete, fritid eller något mitt emellan så det viktigt för dig att vara engagerad och fokuserad. Kvällen handlar om att ta egna och nya initiativ. Det blir en bra start på veckan.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud