Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop söndag 16/10

16 oktober, 2022

Väduren 21/3-19/4

Söndagen handlar om att vila upp sig och om att hitta tillbaka till dig själv igen. Det har varit en bitvis stressig period med mycket krav på dig både från dig själv och utifrån. Nu är det dags att landa i nuet och ställa dig frågan vad det är du egentligen vill göra.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en ganska lugn inledning på söndagen, även om den börjar tidigt. Du får chansen att fixa och pyssla lite extra något som du verkligen uppskattar. Kvällen handlar om familj och släkt. Kanske väntar en mysig söndagsmiddag på kvällen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du blir sur på riktigt när en vän inte vill berätta sin hemlighet för dig. Du trodde att ni var öppna mot varandra, men nu verkar det som om den här öppenheten bara går åt ett håll. Kvällen handlar om att skämma bort sig själv rejält.

Kräftan 21/6-22/7

Du söker information på alla möjliga och omöjliga ställen idag. Något eller någon har väckt din nyfikenhet och du ger dig inte innan du har alla svar du vill ha. Räkna med ett riktigt detektivarbete. Kvällen handlar om att våga ta chansen.

Lejonet 23/7-22/8

Du visar respekt och kärlek mot en äldre släkting eller bekant idag. Det är inte så ofta ni hinner ses nu för tiden, men när ni gör det så vill du passa på att verkligen skämma bort den här personen en smula. Kvällen blir minst sagt intressant.

Jungfrun 23/8-22/9

Du slänger ut dig en kommentar och förväntar inte att den ska får så stor effekt som den får. Av misstag har du snubblat över en välbevarad hemlighet och utan att tänka lyfter du fram den i dagsljuset. Räkna med en dag full av dramatik.

Vågen 23/9-22/10

Du medlar mellan två vänner eller familjemedlemmar. De här personerna har svårt att dra jämt, särskilt när du inte finns som en buffert mellan dem, samtidigt så vet du att de älskar varandra. Det är som om de alltid lyckas prata förbi varandra.

Skorpionen 23/10-21/11

Du vill verkligen inte gör någonting idag, men du känner samtidigt att du måste fixa lite. Det blir en bra men ganska enformig söndag som mest handlar om att komma ikapp i hemmet. Kvällen kan bjuda på intressanta nyheter om en familjemedlem.

Skytten 22/11-21/12

Du gör en sak i taget just nu och det är bra att du koncentrerar dig på det du har framför dig. Den här tiden på året drabbas du nästan alltid av en rastlöshet och en vilja att komma bort. Då har du svårt att fokusera på det som du har framför näsan.

Stenbocken 22/12-19/1

Söndagen blir lika intensiv som lördagen. Den bjuder på skratt, en del flirt men framförallt så bjuder den på värme och på roliga aktiviteter. Kvällen handlar om att fira någon eller några som ligger dig nära om hjärtat. Det blir en riktigt bra söndag.

Vattumannen 20/1-18/2

Du säger nej till en person som du gärna skulle träffa, men du vet att det varken är rätt tillfälle eller tidpunkt för den typen av möten. Den här dagen fokuserar på familjen och på att ta hand om dem som står dig närmast. Det blir en mysig dag.

Fiskarna 19/2-20/3

Du gör slag i saken idag och bestämmer dig för något som av vissa kan betraktas som en smula kontroversiellt. Du brukar inte vara så här vågad, men idag känner du dig både lite fräck och modig. Du vill visa att du har fler sidor av din personlighet.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud