Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop lördag 15/10

15 oktober, 2022

Väduren 21/3-19/4

Under lördagen har du en del saker att göra och det kan hända att du stressar igenom dem bara för att du har roligare aktiviteter inplanerade på eftermiddagen. Slarvar du för mycket finns det en risk att du får äta upp det vid ett senare tillfälle.

Oxen 20/4-20/5

Det blir inte så stressigt idag som du föreställt dig. Du är organiserad och saker går smidigare än du planerat. Under dagen får du möjligheten att vara lite extra kreativ och då tar du tag i ett projekt som du velat hugga in på under en längre tid.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns utrymme för felmarginal idag så räkna med lite längre tid för de projekt du planerar. Som den tidsoptimist du är brukar du vara rätt så snål med uppskattningen av den tid en viss sak tar att göra. Kvällen handlar om att umgås med vänner.

Kräftan 21/6-22/7

Du ser inga problem med att det är mycket just nu, tvärtom njuter du av att fullt upp för då slipper du tänka på det som stör dig mest, nämligen alla känslor som finns inom dig. Du borde försöka reda ut vad du känner och för vem du känner det.

Lejonet 23/7-22/8

Den här dagen handlar om att vara lat, särskilt om du inte har aktiviteter inplanerade. Efter veckor med härlig energi i ditt tecken tar orken plötsligt slut och du behöver en paus för att ladda batterierna igen. Kvällen bli magisk.

Jungfrun 23/8-22/9

Du drar dig undan en person som oftast går dig på nerverna. Du orkar inte med hens självgoda sätt. Ditt sätt att agera kan väcka vissa frågetecken hos personer som inte känner dig så väl, du kan framstå som lite tvär och otillgänglig.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en bra dag, särskilt om du är utomhus en del. Du hämtar energi och livslust från naturen så det ger dig massor av positiva effekter att vara utomhus. Kvällen kretsar kring familjen och kring att bestämma lite beträffande en semester.

Skorpionen 23/10-21/11

Du har svårt att säga nej till en person som allt oftare ber dig om tjänster. Du tycker om den här personen, men du börjar känna dig lite utnyttjad av hen. Kvällen handlar om att vara lagom moraliserande i en fråga som rör känslor och passion.

Skytten 22/11-21/12

Du tycker att det är tråkigt att ta tag i vissa måsten i hemmet, samtidigt så kommer du inte undan idag. Det bästa är om du tar tag i det tråkiga direkt på morgonen så är det klart, men det troligaste är att du gör precis tvärtom och skjuter upp del så länge som möjligt.

Stenbocken 22/12-19/1

Lördagen blir intensiv på ett roligt och fysiskt ansträngande sätt. Även om du är helt slut när kvällen kommer så är det med en skön känsla i kroppen. Äntligen är du där du vill vara, och du känner att faktiskt har chansen att lyckas.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har en del mindre projekt att ta tag i den här lördagen. Mycket handlar om att vara tillgänglig både på arbetet och privat. Du verkar ha kollegor som inte har riktigt samma arbetstimmar som vanliga människor. Kvällen handlar om familjen.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är trött på att behöva förklara dig för en viss person. Hen borde veta bättre och lita mer på dig. Du försöker få hen att förstå att du agerar utifrån båda era intressen inte bara utifrån dina egna önskemål. Kvällen blir glammig.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud