Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop fredag 14/10

14 oktober, 2022

Väduren 21/3-19/4

Fredagen blir bra om än lite stressig. Du har mycket som du ska hinna med och det gäller att du har en klar bild av hur du ska lägga upp dagen. Kvällen handlar om vänskap, om kärlek men också om människor som du vill bygga en relation till.

Oxen 20/4-20/5

Du älskar fredagar oavsett om du har en skön helg att se fram emot eller inte. Idag har du massor av olika projekt som du ska ro i hamn och det blir till och med enklare än du förutspått. Kvällen handlar om god mat och om att slappna av.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du längtar efter en bekräftelse från en chef men hen är ganska snål på den typen av komplimanger. Du vet att du inte är den enda som känner sig förbisedd, samtidigt så har kanske du ett större behov av uppmärksamhet än dina kollegor.

Kräftan 21/6-22/7

Du jobbar på i ett bra tempo idag och det beror på att det finns mycket energi i ditt tecken. Just nu flyter det mesta på så som du vill att det ska göra. Du njuter av bra vänner både privat och på jobbet. Kvällen handlar om en fest eller om att gå ut.

Lejonet 23/7-22/8

Du säger nej till en kvällsaktivitet idag och det får dina vänner att lyfta på ögonbrynen. Det är sällan som du tackar nej till en festlig kväll med kompisarna, särskilt utan att förklara dig. Ditt beteende väcker en hel del misstänksamhet.

Jungfrun 23/8-22/9

Du rör dig i fina kretsar idag och du känner dig lite oslipad i kanterna. Du är en hjärtlig och ärlig person, men i den här gruppen är det andra kvaliteter som räknas. Tänk på att det bara är en temporär situation som du befinner dig i.

Vågen 23/9-22/10

Du vågar säga nej fast du vet att det kommer innebära en konflikt mellan dig och en kollega. Hen är van vid att få som hen vill och hen drar sig inte för att strida för sina åsikter, själv undviker du vanligtvis den typen av konflikter, men inte idag.

Skorpionen 23/10-21/11

Det finns mycket att fundera på den här fredagen. Främst handlar det om ett val som kan ha med ditt boende att göra. Du funderar på en förändring, men det kommer att kosta pengar och just nu är du ganska reserverad när det kommer till utgifter.

Skytten 22/11-21/12

Du söker information om en kollega idag men det finns förvånansvärt lite skvaller om hen. När det är så här tyst om en person blir du misstänksam och i det här fallet kan dina misstänksamhet vara befogad. Följ dina instinkter.

Stenbocken 22/12-19/1

Det går lite segt idag. Det är som om du tömts på en nästan all energi. Du orkar inte riktigt så mycket som du brukar på dagen. På eftermiddagen kvällen är det tvärtom, då har du laddat upp rejält med ork och du kan verkligen prestera på topp.

Vattumannen 20/1-18/2

Du satsar allt på ett kort just nu och det gör att du faktiskt lyckas bättre än du brukar. Genom att ge allt och inte hålla tillbaka någonting så frigör du något hos dig själv som länge legat dolt. Kvällen blir härlig men ganska sen.

Fiskarna 19/2-20/3

Du fiskar efter beröm idag och det är inte alls säkert att du får den positiva kritik som du är ute efter. Det du tycker är en bra insats anser din chef bara är en medioker prestation. Bli inte allt för besviken, du vet själv vad du har åstadkommit.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud