Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop torsdag 13/10

13 oktober, 2022

Väduren 21/3-19/4

Det blir en ganska rolig men annorlunda torsdag där du förväntas att uppfylla vissa villkor samtidigt som du utforskar nya territorium, allt den här dagen kretsar kring att vara modig och tänja på gränser något som passar dig utmärkt.

Oxen 20/4-20/5

Du är lite grinig på morgonen men en konflikt reder ut sig och det förbättrar stämningen rejält den här dagen. Du ogillar att arbeta i en grupp där det bråkas och den senaste tiden har det varit en hel del konflikter, även om mycket har legat under ytan.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du ser på framtiden med ett gott självförtroende och det hjälper dig genom de svackor som du stöter på den närmaste tiden. Vanligtvis är du inte så här optimistisk, men en positiv påverkan från Månen får dig att bli mer på hugget.

Kräftan 21/6-22/7

Det finns en del problem som du bör ta dig an det första du gör på morgonen den här torsdagen annars kommer det hänga efter hela dagen. Du är sällan organiserad, men just nu krävs det en hel del tankeverksamhet för att få allt att fungera.

Lejonet 23/7-22/8

Du gillar att röra på dig och när du inte har möjligheten att resa eller ge dig ut på personliga små strövtåg så blir du frustrerad och känner dig instängd. Nu är du inne i en period när du känner dig rätt låst i vardagen och det påverkar ditt humör negativt.

Jungfrun 23/8-22/9

Du försöker att hitta en samhörighet med en grupp personer som du vanligtvis inte umgås med. Tyvärr märker du att ju mer du anstränger dig ju mer avståndstagande blir de här personerna. Kanske borde du helt enkelt sluta försöka passa in.

Vågen 23/9-22/10

Du är den du är och det är inte mycket du kan eller vill göra för att förändra det. Du måste vara sann mot dig själv annars kommer du inte att orka, tänk på det när du blir frestad att följa strömmen snarare än att stå upp för dig själv. Var stark idag.

Skorpionen 23/10-21/11

Du är på ett lite underligt humör idag. Det handlar till viss del om att hösten är här och att du känner dig lite allmänt ruggig, men också om att du har en stark känsla av att befinna dig i lugnet före stormen. Du har helt rätt, mycket snart kommer saker att förändras.

Skytten 22/11-21/12

Det blir en ganska stressig dag så det gäller att du behåller lugnet även om du inte känner att du hinner med. Det bästa du kan göra är att ta en sak i taget, det är när du försöker bolla med många bollar i luften samtidigt som du tenderar att göra fel.

Stenbocken 22/12-19/1

Du lider av lite småkrämpor här och där men du försöker bita ihop och vara stark. Tänk på att lyssna på kroppen. Om den vill att du ska vila så är det bra att göra det. Just nu jobbar du mot långsiktiga mål och då är din hälsa extra viktig.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har många bollar i luften just nu och du måste kombinera arbetet med mycket möten och kanske en del resor. Den här närmaste tiden hinner du inte umgås så mycket med din familj som du skulle vilja. Kvällen blir intressant och bjuder på skvaller.

Fiskarna 19/2-20/3

En person ställer ett ultimatum till dig idag och du är ganska dålig på att hantera den typen av krav. När människor sätter press på dig tenderar du att slå bakut istället för att ta dig an utmaningen. Du behöver själv få komma fram till hur du ska hantera dina problem.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud