Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop fredag 23/9

Väduren 21/3-19/4

Under fredagen försöker du att fokusera på en sak i taget. Du har stora planer för kvällen och det gör att du har svårt att koncentrera dig på jobbet på dagen. Kvällen blir extravagant, rolig, dyr och glittrande. Det blir en bra avslutning på veckan.

Oxen 20/4-20/5

Den här fredagen har du massor att stå i, men tack vare att du är på så gott humör och att din kreativitet är på topp så går det galant. Du lyckas med saker som varit ett problem förut. Idag skapar du även god stämning omkring dig. Kvällen handlar om hemmamys.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är orolig för att inte hinna med allt du tagit på dig den här fredagen. Om du sätter igång och arbetar på istället för att vara bekymrad och vanka omkring så har du betydligt bättre chans att komma ifrån i tid. Kvällen blir social och väldigt trevlig.

Kräftan 21/6-22/7

Det finns romantik, passion och massor av heta känslor i ditt tecken idag. tack vare att du är på så gott humör så klarar du både av drama och flirt med samma lättsamma charm. Det finns inga konflikter som du inte hanterar. Kvällen blir intressant.

Lejonet 23/7-22/8

Du har varken tid eller möjlighet att träffa en person från ditt förflutna just nu även om du skulle vilja ha svar på vissa frågor. Det är bara att acceptera att tiden för de svar du söker är inte inne. Kvällen handlar om att släppa loss ordentligt och njuta av nuet.

Jungfrun 23/8-22/9

Du försöker vara impulsiv och fördomsfri men det blir bara stelt istället. Tillåt dig att vara som du är trots att du ibland kan vara ganska fyrkantig. Det kan behövas en kontrast till alla gränsöverskridare omkring dig. Kvällen kretsar kring en planerad semester.

Vågen 23/9-22/10

På den här fredagen försöker du samla ihop din trupper för att kunna bli mer effektiv. Genom att ha en gemensam plan kan ni kollegor tillsammans öka tempot. Det finns även ett inslag av tävling under den här dagen. Kvällen handlar om att göra rätt för sig.

Skorpionen 23/10-21/11

Du trampar på en del ömma tår idag och det vet du om men din stolthet hindrar dig från att be om ursäkt. Att säga förlåt är detsamma som att medge att du gjort fel och det gör du helst inte. Kvällen handlar om dramatik och passion.

Skytten 22/11-21/12

Du gör en dålig affär idag men du försöker hålla skenet upp och låtsas som du är nöjd med din deal. Det är inte enkelt att hålla masken, men du gör ett bra jobb. Kvällen blir lite annorlunda, fartfylld och utmanande. Du träffa nya människor.

Stenbocken 22/12-19/1

På fredagen är du ganska trött efter en intensiv vecka. Du håller ett lugnt tempo den här dagen och ser till att vila en hel del. Har du möjlighet så testar du på en fritidsaktivitet som du inte provat tidigare. Kvällen handlar om nära vänner.

Vattumannen 20/1-18/2

Du verkar jobba över internationella gränser just nu och det ställer krav, inte bara på språkkunskaper utan också på en grundläggande förståelse för arv och miljö. Idag testas både ditt tålamod och din förmåga att läsa mellan raderna.

Fiskarna 19/2-20/3

Den här fredagen blir härligt avslappnad och den går fort. Idag finns det massor av glädje och driv i ditt tecken. Du njuter av fart och fläkt och du ser till att hinna med så mycket du kan innan du tar helg. Kvällen kretsar kring en yngre släkting eller ett barn.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud