Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop torsdag 22/9

22 september, 2022

Väduren 21/3-19/4

På torsdagen blickar du framåt, inte bara de närmaste månaderna utan de närmaste åren. Det här är en typ av framförhållning som du inte haft på väldigt lång tid. Det har varit så många frågetecken med tanke på omvärlden att du inte vågat planera framåt.

Oxen 20/4-20/5

Idag briljerar du, både med din humor, ditt ledarskap och din intelligens. Det är sällan du får chansen att blomma ut så som du faktiskt gör den här torsdagen. Njut av att vara på topp och på det förhandlingsläge som det faktiskt ger dig.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det är svårt att hitta kompetent personal och det märker du av idag. Oavsett om du är i ledande position eller i avsaknad av en kollega så färgar problemen att hitta kunnig personal av sig i vardagen. Privat så verkar det finnas mycket glädje.

Kräftan 21/6-22/7

Du siktar högt just nu men innerst inne är du inte riktigt övertygad om att du kommer nå hela vägen fram. Du tänker i stil med att du siktar på stjärnorna så når du trädtopparna. Du vill inte lägga krokben på dig själv genom att ge dig själv för lite svängrum.

Lejonet 23/7-22/8

Under torsdagen försöker du smöra för en chef. Det finns få personer som kan vara så charmiga och oemotståndliga som ett Lejon på jakt efter något. Du har fördelar att vinna om du har den här personen på din sida och idag spelar du strategiskt.

Jungfrun 23/8-22/9

Du är försiktig i ditt uttalande om en ny kollega och det är klokt för den här personen är inte alls vad hen utger sig för att vara. Hen är dessutom smart och väldigt snabb på att döma och du vill inte stå på hens dåliga sida.

Vågen 23/9-22/10

Du är glad, framåt och positiv något som smittar av sig på dina kollegor. Det finns en härlig energi i ditt tecken som hjälper dig framåt även när saker i vardagen krånglar. Idag får du höra ett smaskigt rykte som du vill få bekräftat.

Skorpionen 23/10-21/11

Du har så svårt att bestämma dig idag och det ställer till problem som kan färga din vardag ett bra tag framöver. Vanligtvis finns det väldigt lite velighet i ditt tecken, men ett antal olika påverkan, däribland från Vågen gör dig obeslutsam.

Skytten 22/11-21/12

Du nekar ingen en andra chans men du kan ha ett långt minne när det kommer till personer som sårat dig. Även om du utåt sett är storsint och förlåtande så kommer en viss misstänksamhet dröja sig kvar och den kan, som idag blomma upp för minsta felsteg.

Stenbocken 22/12-19/1

Det är ingen enkel sak att tråckla sig igenom det hav av känslor som finns i din omgivning just nu. Många är osäkra och känner sig bortskuffade medan andra är arga och känner sig dömda. Du kan se alla problemen och du lyckas att medla på ett elegant sätt.

Vattumannen 20/1-18/2

Du bestämmer dig, tvekar och bestämmer dig igen bara för att återigen bli tveksam. Det handlar om ett beslut som kan påverka både din ekonomi, din frihet och hur mycket tid du arbetar. Det här är inget lätt beslut att ta. Låt det får sjunka in ordentligt.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag vill du vara utomhus mycket mer än vädret vill. Även om du är av åsikten att det finns inget dåligt väder bara fel kläder så inser du att naturen kan vara ytterst ovillig till samarbete. Dagen handlar om att vara flexibel och att kunna ändra sina planer i sista minuten.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud