Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop onsdag 21/9

21 september, 2022

Väduren 21/3-19/4

Onsdagen handlar om att säga ja istället för att bli negativ mot det nya. Att omfamna det okända och gå in i framtiden med din vanliga kaxighet är det enda sättet just nu. Försök att hitta tillbaka till Vädurens härliga och självklara tro på sig själv.

Oxen 20/4-20/5

Även om onsdagen kan bli stressig så fokuserar du på det som är positivt med den. Det kan vara att du får sova ut, att du slipper träffa vissa personer eller tvärtom att du får umgås med människor som får dig att le. På det hela en energirik och bra dag.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du tar två steg framåt och ett tillbaka just nu. Det handlar mycket om att du är ute i okänd terräng och då kan du inte förvänta dig att saker ska gå så fort eller så smidigt som du önskar. Försök att inte bli frustrerad, det här är ett bra sätt att öva upp sitt tålamod på.

Kräftan 21/6-22/7

Du dras in i drama som du egentligen vill undvika. Det gäller två nära vänner som fram till nyligen kan ha varit ett par men som nu ligger i strid med varandra. Båda drar i dig och båda vill att du ska ta ställning för dem medan du inte vill välja sida.

Lejonet 23/7-22/8

Du flirtar en hel del med en kollega. Du kan inte hjälpa det, hen är söt, hen är rolig och hen ser på dig på ett sätt som får dig att bli varm. Är du singel så njut av situationen, har du en partner bör du vara lite försiktig. Dina känslor kan bli komplicerade.

Jungfrun 23/8-22/9

Du är inte på humör för att diskutera dina beslut idag, men samtidigt så tillåter vissa av dina kollegor inte dig att gå vidare utan att förklara hur du tänker och bevisa att du tänker rätt. Under dagen finns det risk att du får ett ilskeutbrott för att du bli provocerad.

Vågen 23/9-22/10

Du har inga problem med att lyssna på andra så länge du slipper kompromissa på vissa nyckelfrågor. Vågen är en expert på att hitta en jämvikt mellan att driva sina egna intressen och få andra att känna att de kan påverka, något du bevisar idag.

Skorpionen 23/10-21/11

Du inser att gjort fel, men du är tveksam om situationen går att rädda eller om du ens har ett intresse av att försöka göra något åt det. Ibland är det enklare att acceptera att man gjort något galet och fortsätta framåt än att trassla till det ännu mer.

Skytten 22/11-21/12

Du ser på en kollega med helt nya ögon. Hen har imponerat på dig med sin verbala förmåga och med sin charm. Skytten är ofta den med den lättsamma humorn och det vinnande leendet så därför blir du förtrollad när du möter någon med en ännu starkare karisma än du har.

Stenbocken 22/12-19/1

På onsdagen kör du hårt från relativt tidig morgon och det blir både roligt och jobbigt på samma gång. Du har många uppgifter som du förväntas hinna med samtidigt som du har en hel del privata åtaganden. Kvällen blir intressant.

Vattumannen 20/1-18/2

Du kan både se problem och fördelar med den situation som uppstått. Det handlar om en stor grupp som plötsligt blivit väldigt liten. Du vet att det är enklare att få en lite grupp att fungera men den har samtidigt inte samma inflytande som en stor grupp.

Fiskarna 19/2-20/3

Du tar flera bra beslut idag och du är nöjd med att du kan vara så bestämd som du är. Fisken kan vara lite som Vågen och vela fram och tillbaka mellan olika beslut men en influens från Väduren ger dig mer driv och en större målmedvetenhet.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud