Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop tisdag 20/9

20 september, 2022

Väduren 21/3-19/3

Under tisdagen har du en del tankar som snurrar i ditt huvud. Mycket handlar om en person som du saknar och som du tvekar om du ska höra av dig till. Det är stolthet blandat med osäkerhet som får dig att tveka. Kvällen handlar om fysisk aktivitet.

Oxen 20/4-20/5

Du är rädd att göra fel idag men du kopplar på din lättsammaste charm och den fungerar. På något sätt glider du genom den här dagen med högsta beröm i alla kategorier och ingen är mer förvånad över det än vad du är. Kvällen blir riktigt social.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du passar på att beta av en hel del måsten idag och det går riktigt smidigt. Du är mer välorganiserad än du brukar vara på grund av en influens i ditt tecken som har med materiell struktur att göra. Under dagen märker du att en kollega flirtar lite med dig.

Kräftan 21/6-22/7

Under den här dagen försöker du övertyga dig själv om att du är nöjd med dig själv men innerst inne skäms du lite över din insats eftersom du vet att du kan bättre. Det lustiga är att alla i din omgivning verkar väldigt nöjda med dig och det gör dig förvånad.

Lejonet 23/7-22/8

Du ligger i startgroparna för flera nya, djupgående och omfattande förändringar. Hela situationen gör dig nervös och det märks inte minst på ditt sätt att agera mot människorna omkring dig. Du har kort temperament och du kan ofta få kollegor och vänner att känna sig korkade.

Jungfrun 23/8-22/9

Du vet att du kan bättre än det du presterar just nu, samtidigt har du inget intresse att lägga ned hela din själ i just de här uppgifterna. Du tycker att ditt arbete redan tar upp för mycket av din vakna tid. Kvällen bjuder på en rolig överraskning.

Vågen 23/9-22/10

Du testar dig fram för att hitta, inte bara bra kortsiktiga lösningar utan även rutiner som fungerar över tid. Det blir en bra dag som bjuder på intressanta tankar och lärorika erfarenheter. Under dagen hör en vän av sig och vill gärna ses snart.

Skorpionen 23/10-21/11

Du är inte på ett strålande gott humör idag och din irritation är smittsam. Du sprider negativ energi omkring dig och det är lite tråkigt eftersom du vanligtvis är duktig på att hålla isär privata problem och arbete. Kvällen handlar om ett val.

Skytten 22/11-21/12

Du skyndar dig att övertyga dig själv om att ditt val är den enda rätta vägen att gå. På så sätt förhindrar du att du börjar vela. En vän är imponerad över hur du kan tvinga dig själv att stänga av dina tveksamheter och fokusera framåt istället.

Stenbocken 22/12-19/1

Tisdagen blir ganska aktiv. Du hinner med en hel del olika saker som har både med jobbet och med privata intressen att göra. Efter att ha vilat ut igår känner du dig både piggare och mer taggad än någonsin inför den kommande veckan.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är arg på en person som inte lyssnar fast hen borde göra det. Du vill att ni ska ha en bra kommunikation, men hen sätter alltid sina egna intressen för alla andra och då blir det problem. Här gäller det att styra eller påverka med en fast hand.

Fiskarna 19/2-20/3

Du kan inte med vissa personer idag. Deras negativa inställning till det mesta gör dig trött och irriterad. Vad du behöver är ledighet eller miljöombyte. Vissa förändringar är inom räckhåll medan andra tar mer tid att genomföra.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud