Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop måndag 19/9

19 september, 2022

Väduren 21/3-19/4

Under måndagen försöker du täppa till en del hål för att det ska bli så lite problem som möjligt med jobbet den kommande veckan. Under en tid har ditt fokus gått åt till att släcka bränder snarare än att blicka framåt och det är väldigt energikrävande.

Oxen 20/4-20/5

Måndagen handlar om två saker. Att starta upp veckan men också om att förbereda inför något som kommer att ske under morgondagen. Det blir en bra och produktiv dag där det mesta flyter på. Den lyckade helgen ger dig energi in i vardagen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du kan upplevas som lite tjurig just nu men ur ditt perspektiv handlar ditt humör om att du känner dig utesluten och osedd. Tvillingen är van vid att vara i centrum för all uppmärksamhet så det här är en ny situation för dig. Kvällen blir mysig och familjär.

Kräftan 21/6-22/7

Du uppskattar en persons ansträngningar lite extra just nu. Hens värme och hens uppmärksamhet får dig att må bra samtidigt som du har lite dåligt samvete över att hens känslor uppenbarligen är starkare än vad dina är för hen.

Lejonet 23/7-22/8

Under måndagen tar du små, små steg i en ny riktning. Vanligtvis brukar Lejonet kasta sig in i en möjlighet till förändring men av någon anledning så tycker du att det är lite jobbigt med allt som sker omkring dig. Du måste få chansen att smälta en förändring i taget.

Jungfrun 23/8-22/9

Du blir provocerad av en väns attityd idag. Hen är snorkig och överlägsen och det beror på en individuell framgång. Du vet att det var mer tur än skicklighet att hen nådde så långt som hen gjorde, men det inser inte din vän. Kvällen blir livlig.

Vågen 23/9-22/10

Dagen handlar om personlig framgång och om att kunna leda en komplicerad grupp. Du tycker att det är kul att jobba med gruppdynamik. Din förmåga att medla och att känna empati med de flesta gör att du lyckas där andra har misslyckats.

Skorpionen 23/10-21/11

Dagen handlar om pengar, ekonomi och om en allmän oro inför framtiden. Du har gjort en investering nyligen och med den förändrade situationen omkring dig både i närperspektiv och i lite större omvärldsperspektiv får dig att undra om du handlat särskilt smart.

Skytten 22/11-21/12

Du försöker övertala en kollega att ta det lite lugnare. Du är genuint oroad att hen är på väg att bränna ut sig. Hen har så mycket ansvar på sina axlar just nu att hen inte kan koppla av när hen är hemma. Kvällen handlar om att ha kul och att släppa loss.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är trött, lycklig men samtidigt lite tom den här måndagen. Alla upplevelser i helgen dränerar dig på energi samtidigt som det boostar ditt självförtroende. Vad du behöver är ett par dagar för att smälta allt i lugn och ro. Ta det lugnt idag.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har en hård vecka med många förhandlingar framför dig. Oavsett om det gäller stora projekt eller bara småsaker som att få människor att fungera bra i en grupp så måste du hela tiden vara på din vakt samtidigt som du vill framstå som charmig och avslappnad.

Fiskarna 19/2-20/3

Du fungerar dåligt idag och det beror dels på en kombination som hämmar energin i ditt tecken och dels på att du verkar slarva med din nattsömn. Du måste försöka komma i säng tidigare och gärna ha fasta rutiner som gör att du varvar ned ordentligt innan du ska sova.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud