Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop söndag 18/9

18 september, 2022

Väduren 21/3-19/4

Den här dagen vill du gärna tillbringa utomhus eller i varje fall vill du vara aktiv. Det finns en rastlöshet i ditt tecken som gör att du inte kan sätta dig ned och bara slappna av. Kvällen handlar om att visa vad du känner lite mer öppet.

Oxen 20/4-20/5

Efter gårdagens spänning är du rätt så trött. Lägg till dålig sömn och tidig morgon så finns det en risk att du inte orkar med allt du planerat in. Har du tur kan du vila några timmar på dagen och då återhämtar du dig lite. Det blir en tidig kväll.

Tvillingarna 21/5-20/6

Glöm inte att lyssna på människor med större erfarenhet än du. Genom att öppna dig för möjligheten att du kan ha fel så underlättar du för processen gör om och gör rätt. Kvällen blir rolig men lite annorlunda. Du får lära dig nya saker.

Kräftan 21/6-22/7

Den här dagen kretsar kring heta känslor, kring dramatik, kärlek och svartsjuka. Du har lätt för att misstro din partner, i alla fall när du känner att du är den som engagerar dig mest i er relation. Din svartsjuka kan orsaka problem mellan er.

Lejonet 23/7-22/8

Idag släpper du loss ordentligt. Du behöver en dag där du kan känna dig fri och lycklig. Det blir en dag som går i de kreativa elementens tecken och du låter ditt konstnärliga sinne få fritt utrymme. Kvällen handlar om att vara ödmjuk och stolt på samma gång.

Jungfrun 23/8-22/9

Under söndagen mixar du ihop arbete och nöje till en härlig kompott. Det blir en bra dag som bjuder både på allvar och skratt. Du har en förmåga att lätta upp stämningen med din torra humor och din härliga värme. På kvällen kommer ett överraskande sms.

Vågen 23/9-22/10

Du impulsshoppar om du har möjlighet idag. Du kan inte hindra dig själv att köpa saker som du vill ha men som du egentligen inte behöver. Det bästa sättet att få bukt med det här beteende är att helt enkelt undvika miljöer där du kan bli frestad.

Skorpionen 23/10-21/11

Dagen handlar om att vara uppmärksam och om att våga ta för sig i olika sammanhang. Det blir en bra dag men en lite för sen kväll. Du har fortfarande inte fått kläm på din sömnvanor sedan du förändrade dem i somras.

Skytten 22/11-21/12

Den här dagen handlar om att hålla tummarna för en eller flera personer som deltar i en tävling. Det blir en bra dag som både bjuder på roliga överraskningar och en del besvikelser. Kvällen handlar om att uppfylla ett löfte som du gett.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag är du helt utmattad efter gårdagens känslomässiga och fysiska uttömning. Även om du är nöjd, glad och stolt över dig själv så är du samtidigt i behov av att få vila och ta det lugnt. Unna dig en siesta om du har den möjligheten.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är trött men nöjd idag. Den här helgen har bjudit på allt du kunnat önska dig från nervkittlande spänning, till skratt och lycka. Det är också en helg där du träffar många nära och kära vänner. Kvällen blir senare än du skulle önskat.

Fiskarna 19/2-20/3

Du backar inte ur idag även om du skulle kunna göra det rätt så enkelt. Du vill stå vid ditt ord även om det blir lite av en uppoffring för din del. Kvällen handlar om att ändra på vanor som du har och om att planera framåt hösten. Du vill ha struktur i din vardag.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud