Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop lördag 17/9

17 september, 2022

Väduren 21/3-19/4

Du är trött efter en rolig men intensiv vecka och det är inte säkert att du orkar genomföra de planer du har för dagen. Du har blivit bättre på att lyssna på din kropp under de senaste åren så säger den nej så stannar du hemma och tar det lugnt istället.

Oxen 20/4-20/5

Dagen blir intressant, dramatisk, spännande och väldigt tillfredsställande på samma gång. Du blir glad och stolt när du ser en ung släkting inte bara lyckas utan även överträffa sina mål. Kvällen handlar om att fira och om att umgås med vänner.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns inget enkelt sätt att säga det du vill ha sagt till en släkting så var rak och ärlig. Hen kommer att uppskatta din vilja att hjälpa även om hen kanske inte tar emot din utsträckta hand. Vissa person vill helt enkelt klara sig själva.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen handlar om att vara utomhus och om att träffa nya människor. Det blir en bra dag där du får möjligheten att njuta av nya upplevelser. Kvällen handlar om att agera förnuftig även i situationer där känslorna tenderar att vilja styra.

Lejonet 23/7-22/8

Idag finns det risk att du gör av med pengar på onödig lyx. Bara för att du har råd just nu innebär det inte att du bör slösa. Det kommer tuffare tider här framöver och då behövs det lite undanlagt kapital. Kvällen blir mysig och social.

Jungfrun 23/8-22/9

Du gör allt för en vän men hen gör väldigt lite för dig och det är den ojämnvikten i er relation som orsakar slitningar just nu. Du vet att du inte kan kräva hens uppmärksamhet men samtidigt tycker du att du faktiskt förtjänar mer än du får i dagsläget.

Vågen 23/9-22/10

Du kontrollerar en diskussion från början och det gör att du kan leda den här personen fram till ett beslut trots att hen är övertygad om att det är hen själv som fattat helt utan påverkan utifrån. När du vill är du väldigt skicklig på ordval.

Skorpionen 23/10-21/11

Dagen handlar om att vara oviss och om att försöka kanalisera den osäkerheten och vända den till något positivt istället. Det kan vara bra att vara självkritisk, men bara till en viss nivå, sedan blir det destruktivt. Idag klarar du den blansgången fint.

Skytten 22/11-21/12

Du har en förmåga att driva en släkting till vansinne just nu och di gör det med flit för att du tycker det är lite kul när hen är upprörd. Du vet exakt vilka knappar du ska trycka på. Kvällen handlar om att förhandla sig till ett avtal av något slag.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag gäller det att du är taggad och att du är i form. Det verkar finnas en positiv trend i ditt horoskop just nu så det troliga är att den här dagen bjuder på just de scenario som du i hemlighet drömmer om. Kvällen blir riktigt mysig.

Vattumannen 20/1-18/2

Du vet att du kan vara lite stingslig när du är nervös och det visar du prov på idag. På förmiddagen hjälper du till att organisera för unga personer. Eftermiddagen blir spännande och bjuder både på överraskning och på infriade förväntningar.

Fiskarna 19/2-20/3

Du hjälper en person som inte mår bra idag. Det kan vara med stöd, samtal eller konkreta tjänser. Ni har en lång historia ihop och du vill finnas där för hen när hen behöver dig som mest. Det blir en vemodig dag som kretsar kring gemensamma minnen.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud