Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop fredag 16/9

16 september, 2022

Väduren 21/3-19/4

Fredagen handlar om att vara väldigt driven på jobbet något som du vanligtvis inte har problem med. Just nu tvekar du en hel del på grund av en influens från Vågen och det gör att ditt ledarskap inte blir lika friktionsfritt som det varit tidigare.

Oxen 20/4-20/5

Fredagen blir kort arbetsmässigt men lång om du räknar med antal timmar du är vaken. Du har många saker du vill hinna med, men av någon anledning tvingas du till passivitet under ett antal timmar och det kan göra dig frustrerad. Kvällen blir trevlig och social.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns inget som är bättre än att få beröm för något som du jobbat hårt med under en lång tid. Att bli sedd, uppmärksammad och höjd gör dig varm in i själen. Kvällen blir intressant och den bjuder på en hel del nyheter som har med en ung släkting att göra.

Kräftan 21/6-22/7

Du kan, du vill och du ska fullfölja ett projekt som du tagit dig an. Den här tveksamheten som smugit sig in i ditt horoskop handlar mer om att du inte vet hur du ska fortsätta än om att du inte vill göra klart. Våga be om handledning.

Lejonet 23/7-22/8

Den här fredagen handlar mer om kvällen än om dagen. Du har en aktivitet som du ser fram emot. Det kan vara att gå ut, umgås med vänner eller gå på fest eller middag. Kvällen blir precis så kul som du hoppats på. Du njuter i fulla drag.

Jungfrun 23/8-22/9

Under fredagen försöker du få fart på en person som kan vara lite seg i början. Hen sitter på en massa kompetens och erfarenhet men hen är ganska långsam av sig. Kvällen blir rolig och lite utmanande, särskilt för tidigt födda Jungfrur.

Vågen 23/9-22/10

Du ser att du inte kommer att lyckas övertyga en vän om att hen är ute på hal is, men det hindrar inte dig från att försöka. Du ser det som ett måste att göra ditt bästa för att förhindra din vän att begå ett fruktansvärt misstag.

Skorpionen 23/10-21/11

Du kan vara både snabb och väldigt exakt när du vill och det vill du idag. Du jobbar i ett rasande tempo och det får alla andra att verka lite sega i jämförelse. Kvällen handlar om att vara social, om att träffa människor du älskar och om att ha kul.

Skytten 22/11-21/12

Du säger ifrån rejält idag och det förvånar en vän eftersom du sällan ryter till på det här sättet. Även om du kan blir arg så håller det inte i sig en längre stund men idag är du inte arg, du är rasande och det är en väsentlig skillnad.

Stenbocken 22/12-19/1

På fredagen förbereder du dig mentalt för en jobbig och rolig helg. Det är mycket som står på spel och mycket du vill bevisa samtidigt som du faktiskt känner en positiv förväntan och ett bra självförtroende. Kvällen handlar om familjen och om god mat.

Vattumannen 20/1-18/2

Du fiskar efter en komplimang men det går inte så enkelt som du hoppats på. det här är en svårcharmad person som inte är frikostig med sina superlativ. En bekant vill ses och kanske äta middag ihop. Du blir lite förvånad över förslaget.

Fiskarna 19/2-20/3

Under fredagen försöker du avsluta i god tid så att du kan smita lite tidigare eller i vart fall slipper jobba över. Det blir en bra och lagom produktiv dag där du får mycket gjort utan att stressa. Kvällen ser ut att kunna bjuda på romantik eller en flirt.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud