Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop torsdag 15/9

15 september, 2022

Väduren 21/3-19/4

Du blir oroad av en persons uppförande idag. Hen har en tendens att krypa in under skinnet på dig och det gör dig osäker. Väduren avskyr att känna sig osäker. Kvällen handlar om att ta tag i problematik som rör ekonomin. Du börjar lägga upp en långsiktig budget.

Oxen 20/4-20/5

Torsdagen kan innehålla en del upprörda känslor och en del drama. Du kanske inte är direkt inblandad men det är svårt att hålla sig neutral när människor kommer och beklagar sig för dig. Kvällen handlar om att förbereda en resa av något slag.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du slåss för din övertygelse idag och det låter kanske enklare än det är. Det är lätt att stå upp för sin åsikt och det finns personer som backar upp dig men idag känner du dig väldigt ensam och då krävs det både mod och en stark passion för att orka hålla ut.

Kräftan 21/6-22/7

Det finns inget du kan göra för att ändra den inriktning som ditt liv slagit in på just nu. Att acceptera sin situation och att göra det bästa av den är två metoder för att få dig att må så mycket bättre. Du kommer att kunna påverka mer framöver så ha tålamod.

Lejonet 23/7-22/8

Du känner ingen ånger idag utan är ganska nöjd med din insats som helhet, men det finns lite småsaker du skulle vilja ändra på för att rutinerna ska flyta på ännu smidigare. Lejonet är egentligen inte särskil organiserad av sig, men just den här perioden söker du dig till ordning och reda.

Jungfrun 23/8-22/9

Du är frustrerad på att vissa människor inte tar sig tid att lyssna hela vägen. Du diskuterar, argumenterar och försöker driva igenom dina idéer men det finns kollegor som helt enkelt inte orkar höra på. Kvällen blir intressant och aktiv.

Vågen 23/9-22/10

Du är ute i god tid idag vilket är en positiv effekt av det du gör just nu. Du etablerar goda vanor som har med mat och sömn att göra och det färgar av sig på din ork att kliva upp lite tidigare för att slippa stressiga mornar. Du mår helt enkelt mycket bättre.

Skorpionen 23/10-21/11

Under torsdagen sätter du ned foten, inte bara en gång utan tre gånger. Det finns en person som hela tiden försöker provocera dig och få dig att blir frustrerad, något hen lyckas med. Genom att sätta gränser kan du distansera dig något från den här personen.

Skytten 22/11-21/12

Under den här torsdagen är det mycket snack om pengar, ekonomi och om att ha råd. Du vill gärna unna dig saker, men just nu har du inte medlen för att kunna leva lika bekymmerslöst som du brukar. Du måste hitta ett sätt att spara så du kan unna dig ibland.

Stenbocken 22/12-19/1

Du börjar arbeta upp en nervositet inför den kommande helger. Det händer muýcket nu och många saker är avgörande för hur resten av hösten och eventuellt våren kommer att utveckla sig. Du vill bevisa att du är en kraft att räkna med.

Vattumannen 20/1-18/2

Under torsdagen försöker du hinna med både arbete och att förbereda något som har med dina privata åtaganden att göra. Det blir på många sätt en ganska stressig och periodvis tuff dag. Kvällen handlar om små och stora beslut i vardagen.

Fiskarna 19/2-20/3

Det finns en risk som du är villig att ta idag eftersom belöningen om allt går i lås är så passa hög. Under den här dagen får du mycket gjort på jobbet. Du är effektivare än du brukar vara och du känner att du har både mer ork och engagemang än vanligt.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud