Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop onsdag 14/9

14 september, 2022

Väduren 21/3-19/4

Det blir en bra inledning på onsdagen där du kombinerar mycket att göra på jobbet med en lugnare kväll hemma. Har du möjlighet försöker du göra något som är kreativt, det kan vara ett långkok, en hobby hemma eller något som är mer konstnärligt.

Oxen 20/4-20/5

På onsdagen har du en bra rytm som får dagen att gå fort utan att du stressar. Beröm från en chef eller kollega gör dig lite extra stolt och glad den här dagen. Kvällen handlar om att ha möjlighet att skämma bort dig själv lite mer än vanligt.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du ifrågasätter en släktings val och det skapar vissa motsättningar hemma. Du anser att din släkting agerar ogenomtänkt och slarvigt medan hen anser att du lägger dig i saker som du inte har att göra med. Kvällen blir intressant.

Kräftan 21/6-22/7

Du försöker slappna av men du har en gnagande misstanke om du glömt något viktigt idag. Kolla dina sociala medier och din kalender. När du är stressad så är inte ditt minne på topp vilket innebär att din magkänsla mycket väl kan ha rätt. Kvällen handlar om att be om ursäkt.

Lejonet 23/7-22/8

Under den här onsdagen tappar du humöret när en kollega surar som vanligt. Hen försöker inte ens dölja sin usla attityd utan hen gnäller om allt och alla. Du brukar kunna hålla dig själv positiv men idag går det för långt för att du inte ska agera.

Jungfrun 23/8-22/9

Du gör av med onödigt mycket pengar på struntsaker just nu. Beteendet från sommaren som handlar om att unna sig saker lever kvar och du har svårt att lägga band på dig själv. Vad du borde göra är att lägga upp en budget att förhålla dig till.

Vågen 23/9-22/10

Den här dagen handlar om brutna löften och om att bli besviken. Det är en invecklad konflikt på ditt arbete och hur du än försöker så kan du inte hålla dig undan helt och hållet. Det är svårt att inte ta ställning när du har en åsikt om det här bråket.

Skorpionen 23/10-21/11

Du har problem med en person som hela tiden står i vägen för dina planer. Hen har en förmåga att snubbla över uppdrag och arbetsuppgifter som du längtat efter och jobbat på att få. Det här är en person som glider genom livet på en räkmacka.

Skytten 22/11-21/12

Under onsdagen försöker du hitta ett sätt att förmedla vissa känslor till en kollega utan att avslöja allt för mycket av hur du känner. Hen attraherar dig och det är hen som får dina dagar att bli lite bättre och gå lite fortare. Nu vill du kommer närmare din kollega.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här dagen handlar om att sikta mot ett mål. Du bygger snabbhet, vilja och målmedvetenhet just nu och du får fint stöd både från dina kollegor och en chef. Dagen handlar även om att agera vuxet i en rätt så barnslig konflikt.

Vattumannen 20/1-18/2

Du drar dig undan när du får höra att en vän har trasslat in sig i just den härvan som du varnade hen för. Du vill inte bli inblandad, men det kan vara för sent. Utan att du förstår hur det går till så befinner du dig mitt upp i allt drama. En påfrestande onsdag med andra ord.

Fiskarna 19/2-20/3

Du resonerar sunt och det hjälper dig att lägga upp en hållbar strategi inför den kommande hösten. Under Corona har du vant dig vid att jobba mer självständigt och det är något som du inte vill ändra på nu. Se till att göra din prioriteringar och hålla dig till dem.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud