Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop tisdag 13/9

13 september, 2022

Väduren 21/3-19/4

Under tisdagen försöker du undvika att hamna i diskussion med en ganska ettrig släkting. Hen har starka åsikter om allt och det är ofta du får höra att du har fel, något som blir ganska tröttsamt i längden. Kvällen handlat om att vara på topp.

Oxen 20/4-20/5

Under tisdagen undviker du en person som du tycker kan vara ganska jobbig. Hen är nästan lite för glad och positiv för din smak, du klarar bara av klämkäcka personer i små doser och inget med hen kommer portionsförpackning.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du cirkulerar som katten kring het gröt när det kommer till ett känsligt samtalsämne. Du både vill och inte vill lyfta det här problemet eftersom du vet att det kommer att bli infekterat. Det bästa du kan göra är att ta tjuren vid hornen och säga vad du tänker rakt ut.

Kräftan 21/6-22/7

Du är på ett strålande humör den här måndagen och det märks inte minst på ditt sätt att skämta och att få alla omkring dig att må bra. När Kräftan kopplar på sin charm finns det väldigt få personer som kan motstå hen och det märks idag.

Lejonet 23/7-22/8

Du håller ett hov av beundrare kring dig och det roliga är att du inte ens är medveten om hur omsvärmad du är. Alla andra vet det medan själv tar du din upphöjda plats för given. Idag kommer en person som konkurrerar om den här platsen med dig och det gör dig arg.

Jungfrun 23/8-22/9

Du kan vara rätt så syrlig i dina tonfall något som en kollega får känna på idag. Du är innerligt trött på den här personens alla frågor och på att hen inte verkar lära sig oavsett hur många gånger någon visar hen hur man ska göra. Kvällen handlar om vänskap.

Vågen 23/9-22/10

Du vill bli sedd av en chef samtidigt som du är lite rädd för hen. Det här är en person som alltid ingivit en stark respekt hos dig, samtidigt som du känner att du faktiskt förtjänar hens uppmärksamhet. Kvällen handlar om att vila och ladda batterierna.

Skorpionen 23/10-21/11

Du kan vara ganska tjurig och det visar du prov på idag när en kollega gör fel. Du har vid upprepade tillfällen försökt att guida den här personen rätt, men hen lyssnar sällan på någon annan än sig själv. Kvällen handlar om att få utlopp för sin kreativitet.

Skytten 22/11-21/12

Du har en ganska pragmatisk syn på en relation till en bekant medan hen är helt och fullt hängiven dig. Hen både beundrar dig och vill efterlikna dig något du kan uppleva som lite jobbigt och till och med läskigt. På kvällen träffar du familjen.

Stenbocken 22/12-19/1

Tisdagen blir intensiv och börjar tidigt men slutar sent. Det är mycket du ska hinna med på en begränsad tid och du visar verkligen att du ger allt just nu. Det är tack vare den här inställningen som du utvecklas i väldigt snabb takt. Kvällen blir givande.

Vattumannen 20/1-18/2

Du undviker en person som hela tiden utsätter dig för nervpåfrestande diskussioner. Hen älskar att argumentera och stöta och blöta åsikter oavsett om det handlar om privata eller lite mer allmänna ämnen. Själv föredrar du en mer lågmäld profil.

Fiskarna 19/2-20/3

Du vet att du går för långt vissa gånger, men samtidigt har du inget val eftersom du känner ett så starkt behov av att få göra det du brinner för. Din passion förstärks ytterligare av Solens position och det får dig att idag tänja på en eller flera gränser.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud