Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop måndag 12/9

12 september, 2022

Väduren 21/3-19/4

Dagen handlar om att skapa sig nya goda vanor och det kan vara svårare än det låter. Sommarens dekadens har följt med in i hösten och det krävs en järnvilja för att hitta tillbaka till vardagens rutiner. Idag börjar du försöka sätta upp mål inför hösten.

Oxen 20/4-20/5

Du tycker att måndagar är krävande eftersom det är starten på en ny arbetsvecka. Även om det händer mycket på ditt jobb så finns det en viss arbets trötthet hos dig. Du behöver hitta inspiration för att känna att du kommer framåt. Prata med din chef om en kurs eller liknande.

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag är du lite snarstucken och du fräser åt både familj och kollegor. Du har en komplicerad påverkan i ditt horoskop som bland annat påverkar ditt humör negativt. Det här är en kortvarig influens, men det kan vara bra att vara medveten om den.

Kräftan 21/6-22/7

Under måndagen är du trött och du har svårt att kom till skott oavsett om det gäller enklare uppgifter eller mer komplicerade uppdrag. Varken kaffe eller annat uppiggande som energidryck tycks hjälpa. Det här handlar om att du måste få bättre koll på dina sovvanor.

Lejonet 23/7-22/8

Det tar emot att prata med en person på jobbet om dina tankar om hen. Du brukar vara den som förespråkar öppenhet och ärlighet, men i just det här fallet tvekar du om det är rätt väg att gå. Hen har en tendens att vilja ge igen om hens utsätts för kritik.

Jungfrun 23/8-22/9

Du är lite morgontrött idag och det beror på mörkret. Du skulle behöva komma ut mer under dygnets ljusa timmar, men det är lite svårt i vardagen. Kanske borde du prioritera en promenad på lunchen för att få in lite frisk luft och ljusenergi i blodet.

Vågen 23/9-22/10

Måndagen blir rolig och utmanande. Det ser ut som det kommer in nya utmaningar i ditt horoskop. Det kan handla om allt från arbete till utbildningar. Just nu lär du dig mycket och det är kunskaper du har användning av både i jobbet och privat.

Skorpionen 23/10-21/11

Du ser tiden an just nu och den typen av tillförsikt och hoppfullhet är ganska ovanlig för den rätt så cyniska Skorpionen. Det är som om vissa av din kanter har slipats av efter de senaste årens prövningar och du är mer villig att anamma en mer positiv livssyn.

Skytten 22/11-21/12

Du har mycket att tänka på den här måndagen. Du är både irriterad på vissa familjemedlemmar och vissa kollegor, det här gäller särskilt yngre personer. Deras egocentriska beteende går dig på nerverna. Kvällen handlar om fysisk aktivitet.

Stenbocken 22/12-19/1

Du går in i den här veckan med klara mål och det gäller bara att din hälsa hänger med din psykiska målmedvetenhet. Den här perioden är det viktigt med vitaminer, att sova ordentligt och att inte slarva med maten. Dagen blir givande, särskilt förmiddagen.

Vattumannen 20/1-18/2

Det finns en person som lovat rikligt men hållit ganska tunt i din närhet, det kan handla om vän, kollega, chef eller en mentor. Nu har hen återigen gett stora löften och du vill se om hen kan leva upp till det han pratar om. Än så länge håller hen det hen lovat.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen handlar om att krama ur det sista ur sommaren, särskilt om vädret är bra. Njut av dagen och unna dig att vara utomhus lite mer än vanligt. Kvällen blir spännande och annorlunda. Du får uppleva en helt ny miljö på nära håll.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud