Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop söndag 11/9

11 september, 2022

Väduren 21/3-19/4

Söndagen handlar om att säga nej om du inte kan eller vill vara med på en aktivitet. Du har svårt att backa ur när du väl lovat något, men den här dagen tänker du inte tumma på din egen önskan om en lugn kväll. Du behöver tid att tänka.

Oxen 20/4-20/5

Du är hemma ensam en stor del av den här söndagen och det passar dig bra. Det är sällan som du får lugn och ro med dina egna tankar. Idag planerar du framåt och det innebär utveckling och förändring i arbetssammanhang. Kvällen blir intressant.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är van att bestämma själv, men just idag finns det inte den möjligheten att göra det. Du måste anpassa dig till andra människor oavsett om det är familj, vänner eller kollegor. Du blir irriterad på en eller flera personer för att de är så påstridiga.

Kräftan 21/6-22/7

Under söndagen försöker du att vara lite mer lågmäld än du brukar. Det blir en bra dag som handlar om att vara uppmärksam på detaljer. Idag avslöjar en vän eller partner något som hen hållit hemligt för dig och din reaktion kan avgöra mycket för framtiden.

Lejonet 23/7-22/8

Det finns en oro och en längtan bort i ditt horoskop som inte funnits där på länge. Lejonet är en person med ett stort frihetsbehov och nu när vardagen börjar smyga sig på dig så blir du rastlös och irriterad. Kvällen handlar om pengar och om att investera.

Jungfrun 23/8-22/9

Du drar i många olika trådar för att få ihop en överraskning för en släkting eller vän. Idag kommer din förmåga att organisera och strukturera till sin rätt. Du är duktig på att ha många bollar i luften samtidigt och det behövs verkligen.

Vågen 23/9-22/10

Du fjäskar lite för en vän eller bekant för att få hen att göra dig en tjänst. Du har inga problem med att utnyttja din charm och din vinnande personlighet för att tillförskansa dig förmåner. Vågen vet sina styrkor och utnyttjar dem gärna när det behövs.

Skorpionen 23/10-21/11

Under den här söndagen ägnar du dig åt att se världen med nya ögon. Oavsett om du är på upptäcktsfärd i din närmiljö eller om du är ute och reser så ser du nya miljöer som triggar din fantasi. Det blir en rolig, annorlunda och kreativ dag.

Skytten 22/11-21/12

Du undviker att diskutera med en person som du vet kommer bli arg om hen förlorar diskussionen. Även om det är lite roligt att retas med hen så har du inte tid att ta hand om och reparera din väns sårade känslor idag. Du har andra lite mer våghalsade planer.

Stenbocken 22/12-19/1

Söndagen handlar om att ta saker i sin takt och om att vara noggrann. Det blir en lugn dag där du kan förbereda en hel del inför veckan och det tycker du är skönt. Du hinner även med träning och med att sätta nya mål för den närmaste framtiden.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag svänger du om orden idag och du säger plumpa saker. Du blir arg på dig själv när det hoppar grodor ur munnen på dig, men vi har alla den typen av dagar då inget vi säger kommer ut rätt. Försök att undvika att kommentera eller ge feedback idag.

Fiskarna 19/2-20/3

Söndagen handlar om att göra saker för din egen skull och in för någon annans. Det blir en bra och kreativ dag som tar dig till nya nivåer både när det kommer till din kreativitet och till din förmåga att charma din omgivning. Njuta av den frihet som dagen bjuder på.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud