Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop lördag 10/9

10 september, 2022

Väduren 21/3-19/4

Den här dagen handlar inte bara om val, det handlar även om att välja rätt för framtiden. Du känner en ganska stor press, samtidigt så har du bestämt dig för vilken linje du ska följa. Ditt problem är att du inte är hundra procent nöjd med ditt val.

Oxen 20/4-20/5

Lördagen handlar om att göra saker ihop och om att diskutera. Det blir en livlig dag där inte alla kan framföra sin åsikter lika verbalt som du kan. Oxen influeras av Merkurius vilket hjälper dig i både din dialog och i ditt sätt att bygga argument.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du mår inte riktigt hundra idag och då borde du vara hemma istället för att delta i aktiviteter. Risken är att du bär på ett virus som kan smitta ned andra. Om du inte är hemma för din egen skull, var det för människorna omkring dig.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en lugn inledning på lördagen, något du verkligen både behöver och förtjänar. Du är en person som ofta är i farten och det är sällan du ger dig själv tid att bara ta det lugnt. Det här är din "ta hand om dig själv helg" där du gör saker bara för dig.

Lejonet 23/7-22/8

Det är fart och fläkt i ditt horoskop idag. Det finns en härlig dynamik mellan dig och en ganska ny vän eller bakant. Det kan röra sig om en ren vänskap, men det sprakar ändå en gnista mellan er under ytan. Kvällen handlar om att ha roligt och träffa vänner.

Jungfrun 23/8-22/9

Om du inte är helt hundra procent den här lördagen bör du stanna inne och kurera dig. Du har viktiga saker i veckan och har varken tid eller råd att vara sjuk. Dagen handlar om att fokusera på det som kommer och på att vila och ta det lugnt.

Vågen 23/9-22/10

Under lördagen försöker du hitta en rytm som passar dig. Det är inte så ofta som du tar dig tid att acklimatisera dig till de utmaningar du står inför. Oftast dyker du in i dem med huvudet före och det resulterar i att du ångrar dig efteråt. Idag är du redo.

Skorpionen 23/10-21/11

Du har ältat en persons brister fram och tillbaka med en vän. Nu när du träffar på personen igen så inser du att du kanske varit lite snabb i ditt fördömande. Hen är inte bara charmig, hen har en humor som verkligen harmoniserar med dig.

Skytten 22/11-21/12

Du försöker vara effektiv idag men det resulterar snarare i att du inte får så mycket gjort som du vill. Mycket handlar om att du tar tid till att lägga upp en plan för dagen istället för att bara hugg in. Du gör det komplicerat i onödan. Kvällen blir magisk.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag verkar du hade både arbete och nöjen på menyn. Det blir en dag som går snabbt och en förtrolladnde kväll. Den här lördagen handlar om möten, om vänskap och om att kunna skratta tillsammans. Det blir en unik och rolig lördag att minnas.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag vill du inte göra allt för mycket utan du tar det lugnt. Du njuter av dagen och ägnar den åt saker som du inte hinner med i veckorna. Du har en hobby som kan röra sig om matlagning eller något konstnärligt hantverk och den utövar du idag.

Fiskarna 19/2-20/3

Du hamnar i ett gräl med en person som du står nära och hens kommentarer sårar dig mer än du vill medge. Du brukar inte vara så här lätt att komma åt, men just den här personen vet vilka knappar hen ska trycka på. Kvällen blir lite vemodig.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud