Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop fredag 9/9

09 september, 2022

Väduren 21/3-19/4

På fredagen försöker du prata med en kollega som inte har gjort sitt bästa den senaste tiden. Även om hen är trött på sitt jobb så vill du se lite mer engagemang. Som det är nu får du dra det tyngre lasset och det gillar du inte. Kritiken går inte hem.

Oxen 20/4-20/5

Under den här fredagen försöker du lägga dina problem åt sidan och fokusera framåt istället. Även om det mesta flyter på bra på jobbet så är du lite less på att många är så negativa. Idag väljer du att ignorera alla som är sura.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under fredagen har du fullt sjå att hinna ifatt med ett projekt som halkat efter. Du har snöat in på detaljer i det här arbetet och det har tagit mer tid än du egentligen har. Idag vill du kompensera för tidigare misstag genom att vara väldigt effektiv.

Kräftan 21/6-22/7

Du saknar en vän, samtidigt som du vet att ni två är på väldigt olika platser i livet. Du har en sporadisk kontakt med den här personen och idag funderar du på att föreslå att ni ska ses och äta middag eller ta en drink ihop. Du känner dig modig.

Lejonet 23/7-22/8

Du utsätter dig själv för prövningar den här fredagen. Istället för att backa när du stöter på ett problem så forscerar du istället i hopp om att du ska kunna övervinna alla svårigheter bara du har rätt inställning. Till viss del har du rätt, men det räcker inte hela vägen fram.

Jungfrun 23/8-22/9

Du ser inga problem med din ärlighet men din kollega upplever dig som lite väl rätt fram. Hen har svårt för personer som inte lindar in sina åsikter och sin kritik. Själv anser du att en rak kommunikation är det bästa sättet. Kvällen blir riktigt rolig.

Vågen 23/9-22/10

Du vill fira en framgång idag, men du har varken tid eller råd med det just nu. Kanske bör du avvakta lite och fira mer rejält längre fram. Dagen handlar om att lägga fram idéer för en chef och hoppas på en riktigt positiv respons.

Skorpionen 23/10-21/11

Under fredagen avvaktar du med att bekänna färg. Även om du har bestämt dig för en linje i början av veckan så har du inget intresse av att tala om för andra vad du tycker och tänker. Skorpionen kan vara rätt så hemlighetsfull på det här sättet.

Skytten 22/11-21/12

Det finns många sätt att säga ifrån på och idag väljer du att vara ganska direkt mot en kollega som du upplever som klängig. Du har väldigt svårt för den här typen av betteende och idag går hen lite för långt för att du inte ska reagera.

Stenbocken 22/12-19/1

Fredagen handlar om vänskap, om att göra roliga saker och om att ta egna initiativ. Det blir en bra dag där du lyckas att kombinera arbete med nöjen. Idag ser du fram mot att umgås med familj eller dina närmaste. Du älskar fredagsmys hemma.

Vattumannen 20/1-18/2

Just nu faller många pusselbitar på plats på ditt arbete och det gör dig ovanligt harmonisk. Det är inte så ofta som du känner att allt flyter på så som det ska, men det gör du idag. Kvällen handlar om familjen och om familjemys.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är ute så mycket ditt arbete och vädret tillåter. Fisken har gått in i en fas då frisk luft och utomhusliv är väldigt viktigt för dig. Oavsett om du spelar golf, går en svamprunda i skogen eller bara hänger med vänner så njuter du av dagen i fulla drag.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud