Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop torsdag 8/9

08 september, 2022

Väduren 21/3-19/4

På torsdagen möter du en person som du har svårt att läsa och det gör dig osäker. Du brukar i allmänhet ha en ganska klar uppfattning om människor men hen är ett pussel. Kvällen handlar om att heja på en sport eller delta i en egen aktivitet.

Oxen 20/4-20/5

På torsdagen försöker du knyta ihop en del lösa trådar och det går ganska bra. Det som irriterar dig att en av dina kollegor inte lägger manken till fast hen skulle behöva göra det. Du är lite trött på hens lynniga humör. Kvällen blir mysig.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du laddar om idag. Du har haft en del problem på jobbet, men idag väljer du att stryka ett streck över det som varit och fokusera framåt istället. Det blir en intressant dag som bjuder både på positiv feedback och på en del kritik.

Kräftan 21/6-22/7

Just nu är du ganska lätt att reta upp och det beror på kombination av Måne och Sol i förhållande till ditt tecken. När du är så här stingslig bör du försöka rannsaka dig själv innan du får ett utbrott. Räkna till tio varje gång du blir riktigt arg.

Lejonet 23/7-22/8

Du ifrågasätter dig själv väldigt mycket idag och det tär på ditt självförtroende. Genom att tänka positivt så kan du inse att även om det finns mycket att jobba med så har du också mycket att erbjuda. Tillåt dig att klappa dig själv på axeln en smula.

Jungfrun 23/8-22/9

Du går in i dig själv och försöker atr analyser vad det är som du vill göra den närmaste tiden. Att lägga upp lite mer långsiktiga planer tilltalar verkligen Jungfrun eftersom det spelar på ditt sinne för ordning. Kvällen bjuder på nyheter.

Vågen 23/9-22/10

Just nu velar du mer än vanligt och det betyder en hel del. Mycket handlar om att du har lite för många järn i luften samtidigt för att du ska hinna med och då tvingas du att prioritera, något du verkligen inte gillar att göra. Kvällen blir riktigt bra.

Skorpionen 23/10-21/11

Du har en del uppgifter som krånglar just nu men genom att agera smart och hitta olika genvägar utan att försämra kvaliteten så lyckas du att skära ned tiden det tar att genomför ditt arbete. Din chef är imponerad av din påhittighet. Under kvällen utmanar du sig själv.

Skytten 22/11-21/12

Du ser ingen problem med att vara lite av en retsticka idag, men din kollega upplever att du försöker provocera hen, och det uppskattas inte. Tänk på att alla inte har din humor utan vissa personer kan uppleva dig som jobbig snarare än charmig.

Stenbocken 22/12-19/1

Ditt självförtroende har fått sig en törn, men tack vara stöttande personer omkring dig så inser du att du faktiskt kan dra nytta av de lärdomar du fått och bygga vidare i rätt riktning. Ibland behövs ett uppvaknande för att man ska kunna omfördela sin styrkor och svagheter.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är irriterad på en person som du tycker inte tar i nog ordentligt. Hen har en förmåga att säga en massa men när det kommer till att utmana sig själv så det en helt annan sak. Kvällen blir rolig och lite annorlunda. särskilt om du är född tidigt i tecknet.

Fiskarna 19/2-20/3

Du ser fram emot att få testa nya arbetsuppgifter men det innebär samtidigt att du är tvungen att lägga ned både mer tid och engagemang på jobbet. Att prioritera i vardagen blit plötsligt viktigt och du måste hela tiden tänka framåt.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud