Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop onsdag 7/9

07 september, 2022

Väduren 21/3-19/4

Det finns ingen som kan bli så arg eller frustrerad som du kan bli men det finns ingen som kan vända lika fort i humöret heller. Idag börjar du dagen med att bli arg men slutar dagen med solsken. Det är en av dina talanger, att kunna vända något jobbigt till något bra.

Oxen 20/4-20/5

Den här onsdagen handlar om att ta nya tag och om att fokusera framåt. Du är en person som är envisheten själv och det hjälper dig när saker går emot dig. Du kan både vara övertygande och peka med hela handen om du måste, men idag räcker det med att be om hjälp.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns olika sätt att bemöta den nonchalans som drabbar dig idag. Du kan bli arg och frustrerad men du kan också välja att ignorera ett så uppenbart försök att hävda sig. Under eftermiddagen får du testa en ny och annorlunda arbetsuppgift.

Kräftan 21/6-22/7

Onsdagen handlar om att kunna diskutera utan att blir arg och om att förhandla för att hitta en mellanväg som fungerar för alla. Om du tänker igenom vad du vill säg innan du börjar diskutera så blir det lättare att sätta ord på dina känslor.

Lejonet 23/7-22/8

Du blir fascinerad av en person idag. Du har arbetat eller mött hen tidigare, men först idag känner du av en gnista mellan er två. Det här är en stark, dynamisk person som vet vad hen vill och det är just det som attraherar dig.

Jungfrun 23/8-22/9

Du drar dig för en viss arbetsuppgift idag, men du vet samtidigt att du inte kan undvika den. Det bästa är bara att sätta igång, men det finns en spärr inom dig som gör det svårt. Kvällen handlar om att säga ja till något som kan berika ditt liv.

Vågen 23/9-22/10

Du tar den enkla vägen ut idag, något du inte är särskilt stolt över. För dig handlar det om att tänka praktiskt och inte med hjärtat och det gör att du väljer bort något som du brinner för. Kvällen handlar om familjen och närheten till personer du älskar.

Skorpionen 23/10-21/11

Du är envisheten själv idag och det är inte drag som brukar vara så framträdande hos dig. Du har gett dig på att klara något och du tänker inte ge innan du gör det. Din drivkraft väcker beundran hos dina vänner och kollegor. Kvällen bjuder på nyheter.

Skytten 22/11-21/12

Under den här dagen försöker du kontroll över din ekonomiska situation och det är inte så enkelt som det låter. problemet är att du kan vara väldigt generös, både mot dig själv och andra. Nu måste du börja bli lite mer sparsam, något du tycker är trist.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen handlar om att fatta ett beslut. Du brukar inte bli stressad över att ha mycket att göra men den senaste tiden har du känt av en viss press. Nu fokuserar du istället på att lösa ett problem i taget och det visar sig vara ett vinnande koncept.

Vattumannen 20/1-18/2

Under onsdagen har du en hel del att göra, men inte mer än att du kan ta en paus och ägna en stund åt din partner eller familj. En av dina stora talanger är att du kan fördela upp ditt arbete över hela dagen och det gör att tex kan ta en långlunch med någon nära.

Fiskarna 19/2-20/3

Du vill vara ut mer än vädret tillåter. Du brukar alltid se saker från den positiva sidan, i alla fall när det kommer till utomhusaktiviteter, men idag blir du lite frustrerad. Försök att tänka om och hitta på något kul inomhus istället.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud