Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop tisdag 6/9

06 september, 2022

Väduren 21/3-19/4

Tisdagen handlar om att lära sig av sina misstag, något som du kan tycka är både jobbigt och bra på samma gång. Väduren hatar att ha fel, både i stort och smått men när du väl har det så ser du till att lära dig läxan ordentligt till nästa gång.

Oxen 20/4-20/5

Du har en genomskinlig ursäkt för att slippa umgås med en person och till din stora förvåning köper hen ditt argument. Det här är en bra tisdag på det stora hela. Den bjuder på utmaningar och på annorlunda uppgifter. Kvällen för med sig stora nyheter.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du ids inte säga nej fast du borde. Det handlar om att du vet att det blir tjafs om du backar ur nu. Du har en kollega som inte har någon som helst förståelse för din situation utan hen blir arg när du inte har tid med hen. Kvällen bjuder på fysiska utmaningar.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en intressant dag där du hinner både fundera över livet och framtiden. Något händer antingen privat eller på arbetet som ger dig lite perspektiv på tillvaron, du känner en tacksamhet för det du har men också en vilja att utveckla dig själv.

Lejonet 23/7-22/8

Ibland blir inget som man tänkt sig utan det kan bli både underbart och förfärligt lite beroende på din utgångspunkt. Den här dagen handlar just om snabba förändringar och om förmågan att se det positiva i det som sker istället för att oroa sig.

Jungfrun 23/8-22/9

Din humor hjälper dig vidare idag. Det har varit mycket att tänka på, men idag så lossnar flera problem och pusselbitarna faller på plats en efter en. Du slappnar av och njuter vilket också gör att din humor får mer utrymme. Idag charmar du en medarbetare.

Vågen 23/9-22/10

Du är inte alltid bra på att förmedla det du känner. Du känner en massa saker idag, men du har svårt att hitta rätt ord. Tänk på att en gest kan säga mer än tusen ord så försök visa vad du känner istället för att försök uttrycka det. Kvällen blir underhållande.

Skorpionen 23/10-21/11

Just nu har du ganska höga krav på dig själv och det gör att du inte alltid orkar hålla ångan uppe. Idag är en sådan dag då du inte riktigt kan entusiasmera dig själv. Bli inte arg på dig själv utan var lite extra snäll istället och ta hand om dig.

Skytten 22/11-21/12

Du tvärvänder idag. Du bestämde dig för en sak men nu när du tänker efter så ser du bara en massa problem så du beslutar dig helt enkelt för att ta en helt ny väg. Det här är ett av de bästa besluten du fattat på länge. Kvällen handlar om att vila.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är förvånad över all energi som du har i kroppen idag, Det finns en pigghet och en hunger där som du inte känt på väldigt länge. Just nu pressar du gräns på gräns bara för att testa dig själv. Du njuter av livet och du lever för stunden, helt olikt en Stenbock.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är arg på mycket idag, men när du får goda nyheter så blåser hela din ilska bort. Du inser att du varit frusterad för att du inte fått ett visst besked, inte på din situation som helhet. Kvällen blir intressant och annorlunda. Du överväger en förfrågan som du fått.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en rolig och utmanande dag där du testar dina kollegors humor och tålamod. Det är inte ofta som du är så provocerande som du är idag men du kan helt enkelt inte låta bli att retas med folk. Kvällen bjuder på mycket frisk luft.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud