Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop måndag 5/9

05 september, 2022

Väduren 21/3-19/4

På måndagen är du utvilad och redo att ta nya tag igen. Väduren är oftast optimistisk och din förmåga att lägga gamla misstag åt sidan och fokusera framåt hjälper dig i vardagen. Idag får du nyheter rörande pengar eller fast kapital.

Oxen 20/4-20/5

Måndagen handlar om att ta en sak i taget och om att inte blir grinig när människorna omkring dig kanske inte är lika hängivna som du är. Idag får du beröm som ger dig massor av energi och som hjälper dig att planera framåt i tiden.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är lite sparsam med beröm när det kommer till en viss kollega. Hen törstar efter att bli uppmärksammad gör dig nästan negativt inställd trots att du egentligen vet att hen gör ett riktigt bra jobb. Kvällen handlar om en hobby och om att ha kul.

Kräftan 21/6-22/7

Du blir irriterad på en kollega för att hen tar upp så mycket plats. Hen är både självgod och lite av en besserwisser, något som gör dig negativt inställd till hen. Idag är en utmärkt dag att lära sig att arbeta med alla typer av personligheter.

Lejonet 23/7-22/8

Du tvekar, bestämmer dig och tvekar igen. Du har fått in mycket influenser från Vågens tecken och en av dem gör att du har svårt att bestämma dig såväl i stort som i smått. Det här kan skapa frustration i vardagen, du brukar veta vad du vill.

Jungfrun 23/8-22/9

Under måndagen är du både mentalt och själsligt utamattad. Du behöver en paus och en möjlighet att få komma ifrån, om än så bara för ett par dagar. Den här måndagen finns det möjlighet att boka en spontan weekendresa till ett bra pris.

Vågen 23/9-22/10

Du är arg på dig själv för att du är så svag för en kollegas charm. Hen behöver bara le mot dig så har hen dig virad kring sitt lillfinger. Tyvärr är det här en mästare på att utnyttja situationen till sin fördel. Kvällen handlar om sport eller en hobby.

Skorpionen 23/10-21/11

Det finns en konflikt inom familjen eller din närmaste vänskapskrets och du gör ditt bästa för att hålla dig utanför. Tyvärr blir det nästan ännu mer komplicerat att vara neutral än att ta parti. Under dagen kan ett extra smaskigt skvaller piiga upp dig.

Skytten 22/11-21/12

Du är försiktig när det kommer till att bedöma en persons karaktär. Du vet att just den här kollegan/bekanten har många djup och det är lätt att dra förhastade slutsatser om hen som sedan visar sig vara helt felaktigt. Kvällen blir innehållsrik.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen handlar om att landa i den verklighet du befinner dig i nu och det är både en intressant och rolig upplevelse. Under flera år har du strävat efter att komma till en viss punkt och nu är du där.Även om det finns nya mål så unna dig att njuta av det du uppnått hittills.

Vattumannen 20/1-18/2

Du investerar väldigt mycket i ditt arbete just nu och även om det är roligt så är det också jobbigt. Därför unnar du dig att ta ledigt lite mellan varven och det har du gjort nyligen vilket gör att du kommer in i den här måndagen med en massa positiv energi.

Fiskarna 19/2-20/3

Du blir irriterad på att vissa personer inte lyssnar ordentligt på dig. Du försöker förmedla vad du känner men just den här personen verkar helt ointresserad av dig. Vissa personer kan man helt enkelt skära av, särskilt när de stjäl mer energi än de ger.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud