Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop söndag 4/9

04 september, 2022

Väduren 21/3-19/4

Söndagen handlar om att göra smarta val och att våga ta för sig i ett sammanhang som du inte är van att befinna dig i. Lita på din självkänsla och din naturliga ledarinstinkt. Det blir en bra, lärorik och kreativ avslutning på veckan.

Oxen 20/4-20/5

På söndagen sover du ut om du kan, äter en god frukost, gärna utomhus och sedan tar du dagen som den kommer. Du njuter av att göra ingenting och av att vara i nuet. Under dagen får du ett samtal som gör dig både stolt, glad och lite rörd på samma gång.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du tvekar om du gör rätt val, men bara det att du tvekar visar på att det här är något som du ältat fram och tillbaka ett antal gånger. Lita på din magkänsla. Den här typen av val kan aldrig bli fel, bara lite mindre eller mer komplicerat.

Kräftan 21/6-22/7

Du är kraftfull i dina uttalanden idag och dina starka åsikter kan väcka en hel del frågetecken i din omgivning. Som Kräfta kan det röra sig om lika delar ärliga åsikter som en möjlighet att provocera och skaka liv i din omgivning. Kräftan gillar drama.

Lejonet 23/7-22/8

Idag möjliggör du en unik chans för en vän eller släkting. Det är genom att du backar från något som du själv gärna vill ha eller göra som du kan ge plats åt någon som faktiskt behöver det här ännu mer än vad du gör. Din omtanke uppskattas.

Jungfrun 23/8-22/9

Du glömmer dig idag och då råkar du säga något som du lovat att hålla hemligt. Du vet att du inte kan ta tillbaka det du sagt och du hoppas att din vän kan förlåta dig för att du agerat så tanklöst. En ärligt menad ursäkt brukar vara ett bra första steg.

Vågen 23/9-22/10

Under söndagen försöker du lägga pussel med information. Du har lösa rykten, vissa fakta och en hel del skvaller som ligger till grund för den helhetsbild som så sakta formas. Det här är väldigt intressanta och omvälvande nyheter.

Skorpionen 23/10-21/11

Det finns en möjlighet att den här dagen för med sig stora förändringar, men bara om du är villig att omfamna dem och låta dem komma in i ditt liv. Med tanke på vad som hänt de senaste åren så har du blivit lite mer misstänksam mot det som är nytt.

Skytten 22/11-21/12

Du är ganska bestämd på ett bra sätt idag. Det är inte alltid som Skytten sätter ned foten och visar sitt missnöje. Du föredrar att vara uppskattad framför att få som du vill, men idag tänker du inte ge vika bara för att du känner dig pressad att göra det.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag slappnar du av lite mer. Det var en lyckad dag igår och idag tar din trötthet ut sin rätt. Dina konkurrenter har en gång för alla insett att du är en person med starkt driv, en massa vilja och framförallt en hel del talang. Själv njuter du bara av nuet.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är på ett strålande gott humör och det finns många anledningar till det. Du har haft kul i helgen, det har hänt saker i din närmaste omgivning som är otroligt roligt och du har också fått möjlighet till återhämtning och vila. Den här dagen går i samma anda som övriga helgen.

Fiskarna 19/2-20/3

Du tar den här dagen med ro även om du kanske aktiverar dig en smula mer än igår. Det blir en bra dag som bjuder på frisk luft och kanske en hälsosam rask promenad. Du unnar dig även lite lyx och flärd den här söndagen.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud