Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop fredag 2/9

02 september, 2022

Väduren 21/3-19/4

Du avvaktar ett beslut innan du tar ställning till din situation. Du måste ha en klart besked innan du kan börja analysera vilka konsekvenser det får för dig. Idag får du antagligen det besked du behöver för att kunna börja planera framåt.

Oxen 20/4-20/5

Äntligen fredag, så som du har längtat. Det var länge sedan du glittrar lika mycket som du gör idag. Det finns något spontant och varmt över ditt tecken som får alla omkring dig att gilla dig idag. Dagen går fort och kvällen bjuder på klassiskt fredagsmys.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är duktig på att ha en uppfattning om vad som är rätt men sämre på att veta vad som är fel. Tvillingen har en ganska rejäl gråzon där många halv etiska lösningar på problem finns. Du är bra på att tänja på gränsen när det passar dig och det gör det idag.

Kräftan 21/6-22/7

Du vet att du är ute på lite hal is, men du har bestämt dig för något som du har svårt att backa ifrån. Lita på din magkänsla, den kommer att leda dig rätt i det här lite delikata fallet. Kvällen blir rolig men ganska annorlunda och väldigt sen.

Lejonet 23/7-22/8

Du fullkomligen sprudlar av glädje den här fredagen.Du har en massa roliga aktiviteter inplanerade på helgen och du vill verkligen att dagen ska gå fort. Bortsett från ett par mindre missöden så flyter dagen på bra. Kvällen blir härlig.

Jungfrun 23/8-22/9

Som singel förväntar du dig inte att träffa någon just nu. Du har så mycket på gång i ditt liv att det vore högst olämpligt att behöva klämma in en person till. Därför blir du lite chockad av den reaktion din kropp får när du möter en ny bekant eller kollega idag.

Vågen 23/9-22/10

Du har svårt att säga nej till en chef även om det tvingar dig att jobba över. Hen har ett sätt som får dig att alltid svara ja oavsett hur du tänkte innan. Du är inte medveten om det men hen är en mästare på att manipulera människor.

Skorpionen 23/10-21/11

Du inser att du har fel och det gör dig arg på dig själv. Det här är andra gången på väldigt kort tid som du gör ett misstag som du inte borde göra. Tänk på att du är lika mänsklig som alla andra och att alla gör misstag ibland, även du. Svälj din stolthet.

Skytten 22/11-21/12

Under den här fredagen försöker du reda ut ett personligt problem med din vän men det går inte så smidigt som du hoppats på. Det finns för mycket känslor för att det ska gå att lösa det här dilemmat på ett enkelt sätt. Kanske är det bättre att ni avvaktar lite.

Stenbocken 22/12-19/1

Fredagen handlar om att förbereda sig och om att vara i toppform. Även om du är nervös och känner dig lite oerfaren så vet du att du kan mer än andra vet om och idag lägger du sista handen vid din finslipning inför helgen Du är nöjd med ditt resultat.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är ute mycket i friska luften idag och det gör dig gott. Efter en lång period av hårt arbete har du insett värdet av att ta ledigt och göra något du älskar. Genom att komma bort från vardagen, om så bara för ett par timmar, hjälper dig att fylla på din energidepå.

Fiskarna 19/2-20/3

Fredagen handlar om att inte argumentera emot även om det är väldigt frestande ibland. Du har en chef eller kollega som kan vara väldigt envis och det bästa du kan göra idag är att stryka medhårs. Kvällen handlar om kärlek, vänskap och god mat.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud