Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop torsdag 1/9

01 september, 2022

Väduren 21/3-19/4

Ny månad nya utmaningar. Idag är första dagen som du till fullo förstår att hösten är på väg. Hittills har du levt i något slags sommarrus men en ny månad påminner dig och ansvar och struktur, saker som du helst vill glömma, i alla fall för ett tag till.

Oxen 20/4-20/5

Du gillar torsdagar för då känner du att du börjar få kontroll över din vardag. Början på veckan brukar i allmänhet vara lite rörig, men på torsdagen har du inte bara få koll du vet att det nästan är helg. Kvällen bjuder på lite roliga nyheter.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns något avvaktande i ditt tecken just nu. Du och en kollega har svårt att dra jämt men än så länge råder en tveksam vapenvila mellan er men det krävs inte mycket innan krutdurken exploderar. Se upp så du inte blir gnistan som startar den idag.

Kräftan 21/6-22/7

Du vet att du inte borde veta det du vet vilket gör hela situationen komplicerad. Du råkar överhöra något som inte är ämnat för dina öron och nu har du svårt att ta tillbaka det du hört. Du försöker glömma bort det, men det här är information som är svår att förtränga.

Lejonet 23/7-22/8

Det finns en viss tveksamhet hos dig när det kommer till intima relationer. Du har inget emot fysisk närhet, men när det gäller att släppa in människor i ditt innersta blir du lite avvaktande. Du vet inte om du vill dela dina hemligheter med någon.

Jungfrun 23/8-22/9

Du tror att du kan mer än det visar sig att du kan. Din illusion kommer av dålig feedback och bristande ledning inte inkompetens. Lägg inte skulden för det här misstaget på dig själv utan ta tillvara på den här erfarenheten till nästa gång.

Vågen 23/9-22/10

Dagen blir rörig och går alldeles för långsamt. Du tycker att den börjar bra men sedan eskalerar problemen och till slut vet du inte hur du ska få struktur. När allt börjar stöka till sig är det bra att ta en paus och reda ut tankarna. Skapa ordning i ditt eget huvud.

Skorpionen 23/10-21/11

Du anklagar en person för att ha begått ett fel som senare visar sig vara ditt misstag. Var stor nog att erkänna att du har fel och be om ursäkt. Skorpionen har av naturen väldigt svårt att backa från något hen har sagt så det blir en nyttig övning för dig.

Skytten 22/11-21/12

Du lever på din charm och inte på din förmåga att jobba hårt just nu. I ditt fall handlar det om att du är uttråkad och vill ha nya utmaningar samtidigt som den klassiska höst rastlösheten infinner sig i ditt tecken. Skytten behöver miljöombyte.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är i en helt ny miljö med nya seder och andra värderingar. Här gäller det att lyssna och lära, något som Stenbocken är bra på. Även om du har svår att acklimatisera dig till nyheter så vet du när du måste anpassa dig och det gör du bra idag. Du blir omtyckt.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är lite orolig för en vän eller släkting som befinner sig långt borta just nu. Även om du vet att hen är en person som är bra på att ta till vara på sig själv så hindrar inte det att du skulle vilja ha lite mer frekventa uppdateringar från hen.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen handlar inte om att säga ja eller nej. Du har rätt att fundera över ditt beslut och ingen, inte ens en chef kan begära något annat. Visst vill du visa att du är flexibel, men inte om det innebär nackdelar för dig och ditt arbete. Här gäller det att vara taktisk.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud