Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop onsdag 31/8

31 augusti, 2022

Väduren 21/3-19/4

Onsdagen blir annorlunda men rolig. Här gäller det att du inte lägger krokben för dig själv i din iver att komma först i mål. Du har så mycket energi i ditt tecken just nu att du har svårt att organiser din dag på ett effektivt sätt. Du tenderar att börja lite här och där.

Oxen 20/4-20/5

Du satsar allt på ett kort idag och det går hem till din stora förvåning. Du är ingen spelare av rang, men när du känner att du måste kan du vara väldigt slug och det är du idag. En chef känner att hen är skyldig dig en tjänst och den får du utdelning för idag.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under onsdagen får du flera förslag på förändring, men det är inget som du vill höra talas om eftersom det går emot det du jobbat för. Oavsett vilka ändringar som föreslås så kommer de bli negativa för din del. Din kollega anser att du är oresonlig.

Kräftan 21/6-22/7

Du träffar mitt i prick med en giftig kommentar idag. Det var inte meningen att den skulle slå så hårt som den gjorde, men du är arg och sårad vilket gör dig verbalt livsfarlig, något din kollega får märka av. En chef ger dig en annorlunda uppgift.

Lejonet 23/7-22/8

Du gillar inte att bli kringflyttad, i alla fall inte om det inte är du själv som flyttar på dig. Idag fräser du åt en chef som har mage att tro att det är hen bestämmer över dig. Du är inte så bra på det där med auktoriteter. Det är något att jobba på.

Jungfrun 23/8-22/9

Det finns en viss bestämdhet i ditt tecken som gör att du sätter dig på tvären så fort någon presenterar ett förslag som du ogillar. Just nu ogillar du en hel del och vissa av din kollegor kan tycka att du är lite knepig att jobba med. Själv anser du att du är rak.

Vågen 23/9-22/10

Du är lugnet själv utåt idag men inom dig finns det en massa oro som du har svårt att sätt fingret på. Vågen är intuitiv och känner ofta av förändringar i förväg. Just nu upplever du något som i det närmaste kan liknas vid lugnet före stormen.

Skorpionen 23/10-21/11

Du seglar lugnt idag. Det finns en fridfullhet i ditt tecken som inte allt för ofta brukar infinna sig under en vardags period. Du känner dig säker på vad du vill och på vad du ska göra. Nyheter om din arbetssituation får dig att funder i andra banor än du gjort hittills.

Skytten 22/11-21/12

Du bemöter hån med humor och det tar udden av din kollegas vasshet. Hen har svårt att förstå vad det är som gick fel och varför du kom ut så obestridd segare ur den här duellen. Du vet att det till stor del handlar om inställning och om att du är trevligare.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här dagen bjuder på en massa ny upplevelser och inte så lite nervositet. Du ska umgås med människor som du knappt känner under situationer som många skulle uppleva som stressiga. Du framstår som både mogen och förnuftig idag.

Vattumannen 20/1-18/2

Kollegor vänder sig till dig för att få råd om områden som du egentligen inte ens känner till. Du är smickrad över deras förtroenden men samtidigt en aningen förvånad att de har sådan stark tilltro till din kompetens. Njut av dagen.

Fiskarna 19/2-20/3

Det hjälper inte att bli arg utan använd ditt sunda förnuft när du hamnar i en konflikt idag. Om du retar upp dig är risken stor att du bara framstår som lättirriterad och svår att ha att göra med. Bemöt kritik med fakta istället.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud