Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop tisdag 30/8

30 augusti, 2022

Väduren 21/3-19/4

Du chansar lite hej vilt idag och det går hem. Det är inte alltid som den här typen av risktagande betalar sig, men det gör den idag. Idag träffar du även på en vän som har roliga och väldigt annorlunda nyheter att berätta. Du blir glad för hens skull.

Oxen 20/4-20/5

Det finns vissa moraliska aspekter att överväga den här dagen. Det handlar om att du kan och vill göra vissa saker men om du gör det här valet kommer någon annan bli ledsen. Frågan är om det är ditt ansvar att ta hänsyn till den här personen, ni konkurrerar på lika villkor.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det är en härlig och utmanande tisdag som väntar. Du behöver hålla huvudet kallt och hakan högt eftersom det finns en risk att du blir utmanad av en person som vill bevisa att hen är bättre än du. Lita på din egen duglighet, du har högre kapacitet än du visar.

Kräftan 21/6-22/7

Under den här tisdagen måste hålla tand för tunga och det är du inte bra på. Just nu går du och bär på en massa hemligheter som personer har anförtrott dig med och du vill inget annat än att dela dem med dina vänner. Att tiga är inte riktigt Kräftans grej.

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en intressant dag som tar en vändning som du inte kunnat förutse. Det handlar till stor del om att du har sått vissa tankar hos din chef för evigheter sedan men det är först nu som de börjar ta fart och gro. Det kan till och med vara så att din chef betraktar dessa idéer som sina egna.

Jungfrun 23/8-22/9

Under den här dagen är det viktigt att vara både noggrann och väldigt tydlig. Du är bra på båda bitarna men ibland kan du bli lite för ivrig och då slarvar du med detaljerna. Idag finns det inget utrymme för den typen av slarv, stanna upp om du märker att det går för fort.

Vågen 23/9-22/10

Du kan vara lite väl nyanserad och det irriterar en kollega som är mer av principen att tänka svart och vitt. Hen förstår inte att du hela tiden hittar ursäkter för personer som gjort fel och du förstår inte hur din kollega kan vara så hård i sin bedömning.

Skorpionen 23/10-21/11

Du blir både förvånad och glad när någon från ditt förflutna plötsligt hör av sig till dig och vill att ni ska ses. Du har inte tänkt på den här personen på länge men hen har tänkt på dig. Du är en person som etsar sig fast i ens minne.

Skytten 22/11-21/12

Idag vill du vara först med allt och din iver gör dig lite slarvig. Det fantastiska är att även när Skytten slarvar brukar hen prestera riktigt bra eftersom du på något sätt lyckas knyta ihop alla lösa trådar innan dagen är slut. En eloge till dig.

Stenbocken 22/12-19/1

Du verkar har något som kan liknas vid resfeber eller nervositet. Det kan vara en resa men det kan också vara att du ska träffa en mycket speciell person som får det att fladdrar lite extra i magen. Det kan även vara en kombination av båda.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är svag för utmaningar som du kan vinna och idag blir det en vänskaplig tävling mellan dig och en vän. Du gör ditt bästa men din vän verkar bättre förberedd än du och hen tar därför hem den här rundan. Kvällen blir ovanligt sen. Du är på väg någonstans.

Fiskarna 19/2-20/3

Det finns massor av egensinnighet i ditt tecken och det är något som knappast Fisken är känd för. Dina kollegor blir både förvånande och lite perplexa när de stöter på den här sidan av dig. Kvällen blir mysig och bjuder på en rejäl dos frisk luft.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud