Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop måndag 29/8

29 augusti, 2022

Väduren 21/3-19/4

Den här dagen handlar om att vara förnuftig och det är inte alltid den ivriga Vädurens bästa sida. Du får helt enkelt lägga lite band på dig själv och försöka uppträda lite mer återhållsamt. Kvällen blir rolig men annorlunda.

Oxen 20/4-20/5

Du har åsikter men du håller dem för dig själv eftersom det inte gagnar dig att ventilera dem just nu. Oxen kan vara rätt så beräknande när hen vill och idag så vill du verkligen se till att få alla fördelar som du kan, det är mycket du har att vinna.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du råkar fräsa åt fel person och det får du igen. Det handlar om att du är på genuint dåligt humör när du vaknar upp och det tenderar att gå ut över alla i din närhet. Det här kan bli ett uppvaknande för dig att lära dig tygla dina känslor lite.

Kräftan 21/6-22/7

Du ser igenom en genomskinlig lögn som du serveras av din chef och det gör dig en smula bitter. Du brukar inte vara den som armbågar dig fram i livet men du är stolt över vad du åstadkommit och du vill gärna få det beröm som du förtjänar.

Lejonet 23/7-22/8

Det finns en envishet och en vilja att göra rätt i ditt tecken idag. Det kan till och med gå så långt att du ruckar på din egen bekvämlighet till förmån för andra bara för att du känner att det är en bra sak att göra. Envisheten hjälper dig att övervinna vissa hinder.

Jungfrun 23/8-22/9

Du ser inte något annat val än att vara uppriktig mot en kollega även om det kan såra hens känslor. Det handlar om att antingen agera efter ditt eget samvete eller ta extra hänsyn till någons ego och idag måste du göra det som är rätt för dig.

Vågen 23/9-22/10

Under måndagen hamnar du i en sits om är lite underlig. Du befinner dig mellan två personer som verkligen inte vill eller kan komma överens och båda pratar illa om varandra. Ditt dilemma är att gillar eller i alla fall respekterar båda parterna.

Skorpionen 23/10-21/11

Du har en förmåga att svänga dig med fina ord och det kan störa en kollega som känner sig dum. Det handlar om att du har ett utvecklat vokabulär, men att du vanligtvis inte känner något behov av att visa upp det. Idag finns det dock någon du vill imponera på.

Skytten 22/11-21/12

Du ser en massa oöverkomliga hinder idag när sanningen är den att det handlar mer om din inställning än om problematiken. Om du bara tar dig an dagens utmaningar och gör ditt bästa så kommer din chefer att vara nöjd med din insats.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här veckan är början på ett riktigt äventyr för din del. Du njuter av ditt liv just nu även om du hela tiden utmanas att bli bättre. Du är en person som uppskattar den typen av press. Du gillar att känna att dina ansträngningar ger resultat.

Vattumannen 20/1-18/2

Under den här måndagen tar du tag i en hobby som du inte hunnit med så mycket under våren men som du haft en del att göra med under sommaren. Det blir en rolig dag som fokuserar på utomhusaktiviteter, en lyx när alla andra jobbar.

Fiskarna 19/2-20/3

Du försöker återknyta vissa band men det går trögt. Även om det råder en lättsam stämning mellan dig och din vän så finns det saker som gnager under ytan och de har du både svårt att förlåta och glömma. Fisken kan vara långsint när hen vill.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud