Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop söndag 28/8

28 augusti, 2022

Väduren 21/3-19/4

Under söndagen försöker du agera rådgivare åt en person som inte riktigt har koll. Du kan vara väldigt kreativ i ditt sätt att tänka och det hjälper den här personen att få grepp om vissa saker i sitt liv. Du är den vän hen behöver och hen är glad att du finns i hens liv.

Oxen 20/4-20/5

Söndagen blir ganska lugn även om du är trött. Morgonen är stressig, men efter det så lugnar tempot ned sig betydligt. Kvällen handlar om att se det praktiska med att ha många järn i elden, så som du har just nu. Du får även goda nyheter den här söndagen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du säger ifrån när en äldre släkting försöker bestämma över ditt liv. Även om du vet att den här personen bara menar väl så är du trött på att hen ska ha åsikter om allt. Det kan bli lite frostigt mellan er ett tag, men sedan kommer hen att inse vikten av det du sagt.

Kräftan 21/6-22/7

Du kan vara rätt så kaxig och det gör att människor omkring dig tror att du är tuffare än du är. Egentligen är du en riktig mjukis på insidan, men du är bra på att dölja den sidan utåt. Idag skiner dina känslor igenom och du blir blödig i en oväntad situation.

Lejonet 23/7-22/8

Du är arg, inte bara irriterad utan riktigt ilsken den här söndagen. Dagen börjar med ett besked som du definitivt inte väntat dig och som du absolut inte vill ha. Sedan fortsätter den här dagen att småjävlas med. dig. Var snäll mot dig själv på kvällen, det behöver du.

Jungfrun 23/8-22/9

Du tar i från tårna när du begär en gentjänst eller någon form av betalning idag och till din stora förvåning så blinkar inte ens personen som du debiterar. Du inser att din kunskap och kompetens är värd mer än du vet om. Kvällen blir intressant.

Vågen 23/9-22/10

Du har en förmåga att göra rätt saker men på fel sätt idag. Det gör att du trasslar in dig i en komplicerad situation som du egentligen kunnat undvika rätt så enkelt. Kvällen blir mysig och du får höra trevligt skvaller om gamla vänner.

Skorpionen 23/10-21/11

Du nobbar ett förslag som du normalt sett skulle jubla över. Du har insett att du ibland är lite väl lättköpt. Du faller för smicker och charm något som du gång på gång blir irriterad över. Nu har du lärt dig din läxa och du säger helt enkelt nej.

Skytten 22/11-21/12

Du vänder dig till en person som du litar mycket på idag och hoppas att hen kan lösa ett dilemma som du har. Tyvärr finns det inga patentlösningar på det här problemet som du tvingas att ta tjuren vid hornen själv. Det här blir en nyttig erfarenhet.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag inser att du kan ta det lite lugnare än du planerat och det passar dig bra. Du är lite trött och du behöver varva ned. Söndagen kretsar även kring god mat och skvaller, en bra dag med andra ord.på kvällen tipsar du en vän om ett jobb eller en kurs.

Vattumannen 20/1-18/2

Du ger dig iväg på ett litet äventyr idag och det blir verkligen annorlunda. Förutsättningarna för din utflykt växlar och du måste tänka både kreativt och lite utanför boxen för att förvandla den här dagen till något som är mer än bara bra.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen handlar om att varva ned och ta det lugnt. Det var länge sedan som du kunde ägna en hel dag åt att njuta utan att ha dåligt samvete för arbete eller saker som måste göras hemma. Det här blir en riktigt värdefull och energigivande söndag.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud