Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop lördag 27/8

27 augusti, 2022

Väduren 21/3-19/4

Lördagen handlar om vänskap och om förmågan att förstå hur personer som är väldigt olika dig tänker. Du brukar inte vara så här intuitiv, men idag påverkas du av Månen vilket hjälper till att förstärka den här sidan hos dig. En bra och utvecklande dag.

Oxen 20/4-20/5

Lördagen går lite väl fort. Det är mycket som ska hinnas med och tiden är knapp. Samtidigt kan du både vara väldigt metodisk och organiserad när du vill och det hjälper dig inte bara att få saker gjorda, du blir även klar i god tid. Kvällen blir härlig,

Tvillingarna 21/5-20/6

Under lördagen försöker du att göra så lite som möjligt. Du har så mycket du bör göra att bara tanken gör dig matt och det slutar med att du inte gör någonting istället. Du vet att du behöver få vila lika väl som du behöver bli klar och idag prioriterar du vilan.

Kräftan 21/6-22/7

Under den här lördagen har du en hel del aktiviteter inplanerade men det finns en risk att vissa av dem blir inställda på grund av sjukdomar eller förändrade förutsättningar för vissa deltagare. Här gäller det att vara flexibel för att dagen ska bli så bra som möjligt.

Lejonet 23/7-22/8

Du tar flera bra initiativ den här dagen.Det mesta handlar om att tänka utanför boxen och det är en av Lejonets styrkor. Du är driven och framåt något som hjälper dig den här dagen. Kvällen handlar om familjen eller nära vänner och om att ha kul.

Jungfrun 23/8-22/9

Du är inte rädd för att sticka ut hakan och säga ifrån. Något som andra personer kan uppleva som kaxigt och provocerande. För dig handlar det mer om att stå för dina åsikter och att vara sann mot dig själv. Kvällen bjuder på ett fascinerande möte.

Vågen 23/9-22/10

Du har inte så mycket att säga till en person som gjort dig besviken. För dig finns det ingen anledning att älta det som hänt, men det betyder inte att du förlåter eller glömmer. Du bär det här inom dig som ett sår som när som helst kan sitas upp igen.

Skorpionen 23/10-21/11

Det finns något busigt och lite impulsivt över ditt tecken den här lördagen. Du vill vara fri och göra det som faller dig in. Om du arbetar så rimmar det illa med ditt behov av spontanitet och det kan påverka ditt humör negativt. Kvällen blir bättre än dagen.

Skytten 22/11-21/12

Du kan arbeta hårt och du gör det med en ganska stor entusiasm idag. Oavsett om du har ett privat åtagande eller jobbar helg så finns det en ovanligt stor portion glädje och driv i ditt tecken den här lördagen. Kvällen handlar om starka känslor.

Stenbocken 22/12-19/1

Det finns en stillsam glädje i ditt tecken idag. Det mesta i ditt liv går spikrakt uppåt och du tar dig tid att smälta allt roligt som hänt den senaste tiden. Du vet att den här typen av framgång kommer av hårt slit och inte av tur, något du är stolt över.

Vattumannen 20/1-18/2

Du undrar hur illa det kan bli när du experimenterar med en hobby. Det kan vara matlagning eller något konstnärligt. Svaret är riktigt illa. Det är bara att börja om från början, men nu har du i alla fall testat. Kvällen handlar om familj och släkt.

Fiskarna 19/2-20/3

Du undanber dig dig bortförklaringar från vissa personer.Det är illa nog att de ställer in ert möte, det blir inte bättre av att de kommer med en genomskinlig lögn. Du känner dig både sårad och idiotförklarad på samma gång. I övrigt är det här en skön och bra lördag.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud