Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop fredag 26/8

26 augusti, 2022

Väduren 21/3-19/4

Du blir irriterad på en kollega eller bekant som pratar illa om folk bakom deras ryggar. Visst kan du vara lite skvallrig ibland men du försöker ändå hålla dig inom din moraliska gräns, den här personen har inga gränser. Kvällen blir intressant.

Oxen 20/4-20/5

Dagen blir trevlig för det är fredag och du gillar i allmänhet fredagar. Det finns humor och värme i ditt tecken. Du tar dig tid att lyssna på människor och verkligen höra vad det är de vill förmedla. På kvällen är det familj eller vänner som gäller.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är en person som gärna tänjer på gränser, både sociala och kulturella. Du gillar att se hur omgivningen reagerar när du tar ut svängarna lite extra och det gör du idag. Den reaktion du möter är lika stark som du förväntat dig, fast på ett annorlunda sätt.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen handlar om dra gränser, något som aldrig varit din starka sida. Du känner dig begränsad och instängd om du omger dig med för många regler och det påverkar även ditt sätt att behandla andra. Du har helt enkelt svårt att säga till på skarpen även om du anser att du gör det.

Lejonet 23/7-22/8

Fredagen handlar om ställa människor till svars, både för sitt eget agerande och för andra personers handlingar när de står under dessa människors ansvar. Det blir en tuff dag där det yttras en hel del hårda ord, men till slut verkar ni kunna enas.

Jungfrun 23/8-22/9

Du ogillar en person så pass mycket att du ber att få slippa arbeta med hen. Det här handlar helt och fullt om personkemi och om din oförmåga att acceptera hens sätt att leda. Jungfrun kan vara väldigt envis och det visar du prov på idag.

Vågen 23/9-22/10

Du uppskattar ett bra samarbete och det är den typen av relation som driver både dig och ditt projekt framåt idag. Den person som du för tillfället arbetar med förstår dig fullt ut. Kvällen handlar om att lägga ned stridsyxan i en gammal konflikt.

Skorpionen 23/10-21/11

Den här dagen drabbas du av dåligt samvete för en en vän eller bekant får dra det tunga lasset medan du kommer undan. Du skulle kunna hjälpa hen, men samtidigt är du för lättad att slippa så du sväljer ditt samvete och njuter istället.

Skytten 22/11-21/12

Det finns en gammal konflikt i ditt tecken som har en förmåga att blossa upp vid de mest olägliga tillfällen och det gör den idag. Du har alldeles för svårt att vara objektiv i just det här fallet. Varje gång den här schismen dyker upp så ser du rött.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen går väldigt fort och du känner att du inte hinner med att fundera så mycket. Din kollegor har en stor respekt för ditt sätt att arbeta och för din integritet något som du märker av idag. Kvällen kan blir lite festlig men inte allt för sen. Du har åtaganden i helgen.

Vattumannen 20/1-18/2

Som man bäddar får man ligga, det är ett ordspråk som stämmer väl in på dig idag. Du har satt dig i den här sitsen helt själv och nu är det upp till dig att reda ut problemen. Det blir en intressant dag som visar på hur kreativ du kan vara när du vill.

Fiskarna 19/2-20/3

Det finns ett lugn i ditt tecken som hjälper dig att tackla alla former av problem och motgångar. På jobbet är du stark och drivande just nu vilket väcker beundran. Privat är du lite mer ambivalent. Du har svårt att bestämma dig både i stort och smått.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud