Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop torsdag 25/8

25 augusti, 2022

Väduren 21/3-19/4

Torsdagen blir bra om du bara undviker impulsköp. Just nu har du en förmåga att spendera pengar på saker som du inte behöver och varje gång du gör det blir du frustrerad på ditt eget beteende. Försök att undvika miljöer som kan fresta dig.

Oxen 20/4-20/5

Det finns en bra energi i ditt tecken just nu och du lyckas förhålla dig positiv till det mesta. Dina kollegor har varierande grad av entusiasm men du försöker peppa dem och det hjälper. Det här blir också en dag som bjuder på roliga nyheter.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en intensiv dag dag där det krävs att du lägger manken till. Du är bra på att hitta en arbetsrytm som passa dig och när du gör det är du som mest effektiv. Under den här dagen stöter du på en person som fascinerar dig med sin utstrålning.

Kräftan 21/6-22/7

Den här torsdagen ger du igen på en person som gång på gång lyckats att trampa dig på tårna. Det har varit så mycket konflikter mellan dig och hen att du inte ens får dåligt samvete nu när du i princip går över gränsen. Tvärtom är du nöjd med dig själv.

Lejonet 23/7-22/8

Dagen handlar om att vara effektiv och det är du inte. Du har så många järn i elden att saker inte blir lika bra som du tänkt dig. Det handlar om att du slarvar och att du kapar hörn för att hinna med mer, något som kommer att straffa sig över tid.

Jungfrun 23/8-22/9

Dagen bjuder på en hel del skratt och massor av värme och humor. Oavsett om du arbetar eller är ledig så det människorna omkring dig som betyder mer än det du gör om dagarna. Du är inne i en social period där din vänskapskrets ständigt expanderar.

Vågen 23/9-22/10

Dagen har lite av Carpe Diem över sig. Lev för stunden och njut av nuet. Det finns så mycket att oroa sig över framtiden och grubbla över det förgångna att du inte får utrymme för nuet om du inte aktivt jobbar på det. En bra och social dag.

Skorpionen 23/10-21/11

Det finns ett missnöje i ditt tecken som växer sig starkare för varje dag. Det kan handla om ett eller flera områden i ditt liv som du vill förändra men just nu är du i en sits då du är lite för bunden för att åstadkomma det du vill. Idag får du ett unikt erbjudande.

Skytten 22/11-21/12

Du är på ett ganska uselt humör den här torsdagen och det beror på att du slarvar med sov och kostvanor. Du måste försöka få rutin i din vardag för att du ska orka med. En kollega lyckas emellertid att peppa dig till att bli på bättre humör och det hjälper dig.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är på väldigt gott humör den här torsdagen. Du får pengar och och du får en massa ros. Det mesta verkar gå din väg. Den här dagen får du dessutom ett erbjudande som visar att du faktiskt inte bara utvecklats den senaste tiden, du har även uppmärksammats.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen handlar om att få flera viljor att enas och det är inte alltid det lättaste. Trots att du försöker ha tålamod så går vissa personer på dina nerver. Det är särskilt människor som tror att de kan mer än de gör som irriterar dig just nu.

Fiskarna 19/2-20/3

Du stressar för att försöka hitta ett sätt att få till stånd en förhandling på. Det blir inte riktigt så som du vill, men nära ändå. Under den här dagen har du möjlighet att influera en hel del beslut som sikt kan påverka din framtid, något du är glad över.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud