Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop onsdag 24/8

24 augusti, 2022

Väduren 21/3-19/4

På onsdagen försöker du vara effektiv, men det går inte som du tänkt dig. Du fastnar i ett hav av detaljer och finns det något som du avskyr som är det pillerjobb. Du blir lite galen på att det är så många små pusslebitar att hålla rätt på.

Oxen 20/4-20/5

Idag kan du ta det lite lugnare även om du har en hel del att göra. Genom att varva roliga och tråkiga uppgifter får du mycket gjort på kort tid. Idag längtar du efter att få unna dig antingen något gott eller en sak som du vill ha. Du vill inte vänta till imorgon.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har mycket att göra och som vanligt när du är stressad är risken stor att du slarvar. Du har en förmåga att få ett tunnelseende när du är uppjagad och då är du relativt okänslig för finessen i vissa detaljer. Du vill bara bli klar så fort som möjligt.

Kräftan 21/6-22/7

Den här dagen handlar om att se det positiva i det lilla. Det blir en mysig men kanske inte så händelserik dag. Ett sms eller ett samtal får dig på riktigt gott humör. Den här personen har alltid en bra inverkan på dig. Kvällen handlar om vänskap.

Lejonet 23/7-22/8

När en vän är väldigt ledsen så finns du inte där. Det är inte för att du inte vill utan för att du omöjligt kan och det ger dig dåligt samvete. Det är svårt att förutsäga den här typen av händelser så din vän har förståelse för din frånvaro.

Jungfrun 23/8-22/9

Idag är du väldigt skvallrig av dig. Vanligtvis brukar Jungfrun försöka stå över den här typen av beteende, men idag kan du inte hjälpa att du är gränslöst nyfiken på vissa saker. Du både uppmuntrar och aktivt söker den här typen av lös information.

Vågen 23/9-22/10

Det finns en lättja och en härlig humor i ditt tecken just nu. Du tar inte saker så blodigt allvarligt och det förenklar vardagen för dig. Under onsdagen får du en fin komplimang av din chef. Kvällen handlar om familjen och om familjemys.

Skorpionen 23/10-21/11

Det blir intensiv onsdag där du tar tag i många svårlösliga uppgifter och det tär på ditt tålamod. Du känner att du fortfarande har en ganska låg energinivå så mycket du tar dig för den här dagen tvingar du sig själv att göra. Kvällen blir befriande lugn.

Skytten 22/11-21/12

Det finns människor som charmar alla i sin närhet och så finns det personer som har svårt att klicka med folk omkring sig. Du är en märklig blandning av båda. Själv anser du att du inte klickar med så många med omgivningen tycker du är lättsam.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en bra onsdag. Du är någorlunda återhämtad efter en tuff period och nu kliar det i fingrarna på dig att få lära dig nya saker och ta dig an nya utmaningar. Kvällen handlar om att markera sitt revir och det gör du utan tvekan.

Vattumannen 20/1-18/2

Under onsdagen har du mycket att göra och många möten. Du blandar ihop saker och det blir förvirrande både för dig själv och för andra. Det verkar vara lite väl många bollar i rullning just nu. Försök att skala ned om det är möjligt.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir bra mitt i veckan dag för dig. Du känner dig klar med mycket och det gör att du får möjlighet att påbörja nya, lite mer intressanta projekt. Kvällen bjuder på god mat och trevligt sällskap. Det blir en social kväll som kantas av skvaller.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud