Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop tisdag 23/8

23 augusti, 2022

Väduren 21/3-19/4

Under tisdagen förvandlas du från en go och glad kollega till ett rasande monster. Någon lyckas inte bara kliva dig på tårna, hen gör det rejält utan att be om ursäkt och det utlöser ditt utbrott. En arg Vädur är inget att leka med, det blir dina kollegor medvetna om idag.

Oxen 20/4-20/5

Tisdagen blir lite lättare än måndagen. Du känner att du har bättre koll och när du har kontroll så blir du mer avslappnad och glad, Den här dagen handlar om att börja bygga upp nya rutiner och om att få ordning på jobbet igen efter sommaren.

Tvillingarna 21/5-20/6

En äldre släkting grälar på dig idag och du är inte alldeles säker på varför hen är så arg. Du försöker luska fram ett svar men svaret blir ganska luddigt. Det verkar vara flera olika saker som din släkting samlat på hög och nu får du ta allt på en gång.

Kräftan 21/6-22/7

Du drar dig undan en lek som involverar känslor, passion och flirt. Som Kräfta spelar du alltid med en hög insats när det kommer till den här typen av relationer och just nu känner du dig inte tillräckligt stark för att hanter den här typen av spel.

Lejonet 23/7-22/8

Du kan vara lite fräsig idag. Det är som om allt blir fel fast du egentligen inte kan säga att något har gått snett. Det är bara en allmän känsla som du har och den färgar av sig på hela dagen. Kvällen handlar om roliga och oväntade nyheter.

Jungfrun 23/8-22/9

Du försöker vara rak med en kollega men hen har svårt att vara lika rak tillbaka. Det ligger inte i hens natur att säga vad hen tycker rakt ut. Den här personen pratar hellre om än med dem hen ogillar. En chef kommer med en antydan om en förändring i höst.

Vågen 23/9-22/10

Du är ärlig men inte överdrivet rak. Du försöker att undvika att ljuga genom att byta samtalsämne. Det är en strategi som du ofta tar till när du befinner dig i en obekväm situation. Kvällen handlar om att göra något som du brinner för.

Skorpionen 23/10-21/11

Du är inne i en period då du känner dig lite lat och energilös. Det är sällan som Skorpionen upplevs som lat, men även solen har sin fläckar. Idag ska du lyssna på din kropp och vila om du behöver. Unna dig en härlig hemmakväll och en date med tven.

Skytten 22/11-21/12

Det finns olika sätt att bemöta människor som har en dålig attityd och att blir arg hjälper sällan. Här gäller det att möta personen på hens nivå och att visa vart skåpet ska stå. Vik inte undan bara för att hen är respektingivande, det är du också.

Stenbocken 22/12-19/1

Under tisdagen försöker du att lära dig så mycket som möjligt. Du är i en ny miljö där du får möjlighet att utvecklas och se nya saker. Du är lättlärd vilket gör att dagen blir rolig och går fort, särskilt när du får mycket beröm. Kvällen blir lugn.

Vattumannen 20/1-18/2

Den här dagen handlar om att lägga ihop två och två och få det till fyra men risken är stor att du tror att det blir tre istället. Det är som om du inte kan se de mest självklara lösningarna på dina problem, utan du måste krångla till det istället.

Fiskarna 19/2-20/3

Det finns en härlig glöd i ditt tecken idag och den är det många som ser. Din charm och ditt smittsamma skratt gör att nya människor dras till dig. Du lär känna en person med en enorm utstrålning och en härlig integritet. Det blir en bra tisdag,

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud