Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop måndag 22/8

22 augusti, 2022

Väduren 21/3-19/4

Måndagen blir intressant och andas pionjäranda och nyskapande. Du älskar att vara den som startar igång olika projekt så det är därför som den här dagen passar dig så bra. Du får verkligen leva ut dina ledaregenskaper. Kvällen blir tidig.

Oxen 20/4-20/5

Du har svårt att komma in i rutinerna idag men du gör ditt bästa och försöka att behålla ditt lugn även om problemen hopar sig. Du kan vara väldigt positiv när du vill och det är den sidan du plockar fram idag. På kvällen är du utmattad.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under måndagen försöker du få ordning på ett problem som handlar om jobbet. Det kan vara en konflikt mellan kollegorna i gruppen, diskussioner med en chef eller strukturella problem på arbetet. Du plockar fram din organisatoriska sida.

Kräftan 21/6-22/7

Det finns en hjälplöshet i ditt tecken när det kommer till vissa privata relationer. Du har svårt att hantera den här typen av starka känslor och det kan resultera i att du drar dig undan eller blir väldigt intensiv. Försök att hitta en medelväg idag.

Lejonet 23/7-22/8

Dagen handlar om äventyr och om att försöka förändra vissa saker i din vardag. Även om du är nöjd på det hela taget så finns det alltid utrymme för förbättringar och idag är du full av inspiration och bra idéer. Kvällen blir fysiskt aktiv.

Jungfrun 23/8-22/9

Du tar mod till dig och säger rakt ut vad du känner och tänker. Det är kanske inte alla som håller med dig, men du blir respekterad för din uppriktighet och din förmåga att argumentera för det du brinner för. Kvällen handlar om en personlig relation.

Vågen 23/9-22/10

Dagen blir periodvis lite stressig, men du är ändå stolt över dig själv att du hinner med så mycket som du gör. Du brukar inte var den mest organiserade på jobbet men du lyckas ändå prestera när det behövs. Kvällen handlar om att ha tur.

Skorpionen 23/10-21/11

Under den här måndagen försöker du överlåta en del ansvar på en kollega, men frågan är om hen verkligen klarar av den här typen av uppgifter. Ibland kan du bli lite partisk när det kommer till personer som du står nära. Kvällen blir överraskande.

Skytten 22/11-21/12

Du kan vara rätt så syrlig i dina kommentarer idag. Skytten har en ganska ironisk humor som ibland kan luta åt det elaka hållet trots att du sällan är ute efter att såra. Idag så blir en kollega lite förolämpad av din pikar, men hen håller inne med sin åsikt.

Stenbocken 22/12-19/1

Måndagen handlar om att vila upp sig och bara ta det lugnt. Efter en intensiv helg behöver du en mer avslappnad måndag. Om du arbetar så håller du dig till rutinerna och undviker att dra igång nya projekt. Kvällen blir social.

Vattumannen 20/1-18/2

Du utvecklar och förbättrar dina idéer den här måndagen. Du har redan nu imponerat med din kreativitet, men det är först när du släpper loss fantasin ordentligt som du verkligen kan ta ut svängarna. En bra start på veckan.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är lite trött idag och det sätter sig på ditt humör. Istället för att var den glada och positiva Fisk som alla känner till så kan du fräsa ifrån när du blir stressad. Prioritera det som är viktigast istället för att försöka hinna med allt.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud