Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop söndag 21/8

21 augusti, 2022

Väduren 21/3-19/4

Söndagen blir kanske inte vad du planerat, men det blir ändå en skön dag som bjuder på nöjen och lite lyx. Det ser ut som om du umgås med människor som står dig nära och som du är släkt med. Kvällen bjuder på ett oväntat inslag.

Oxen 20/4-20/5

Du gör succé idag med din fantasi och din förmåga att lösa problem. Du är en person som kan vara väldigt driven när du sätter den sidan till och det visar du prov på idag. Kvällen handlar om en mental förberedelse inför den kommande veckan.

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag får du problem med ett inköp som du gjort och ångrar. Det verkar vara svårt att bryta ett avtal som du skrivit på eller att lämna tillbaka varan. Du är irriterad på dig själv för att du ofta agerar innan du tänker och det här är just den typen av impulsköp.

Kräftan 21/6-22/7

På söndagen är du lyckligare än du varit på länge. Äntligen börjar pusselbitarna falla på plats även om det är en lång väg kvar innan du uppnår din tilltänkta mål. Du har lovat dig själv att ta ett steg i taget och det här är den första framgången som du vill fira.

Lejonet 23/7-22/8

Under söndagen unnar du dig att få vara lat. Lejonet är oftast en aktiv person som inte har så mycket fritid att göra ingenting på. Det är därför du njuter lite extra när du kan var lat utan dåligt samvete. Kvällen bjuder på en tvist i en konflikt.

Jungfrun 23/8-22/9

Du slutar inte förundra dig över vissa personers aktiviteter och idag är en sådan dag då en av dina vänner återigen bevisar att hen har hur mycket fantasi som helst när det kommer till att hitta på dumheter. Kanske borde du ta ett snack med din vän.

Vågen 23/9-22/10

Du låtsas som ingenting när en person i din närhet blir rasande på uppenbart fel som inte hen har orsakat. Antingen vet du vem som ligger bakom det här eller så är du själv skyldig men du väljer att inte säga något. Du kan vara bra på att hålla masken när du vill.

Skorpionen 23/10-21/11

Du segar dig framåt bit för bit och det hjälper dig att nå dina privata mål. Idag handlar det till stor del om din ekonomi och om att skaffa dig ett sparande som täcker vissa oförutsedda utgifter som du kan få. Kvällen blir social men ganska sen.

Skytten 22/11-21/12

Idag tolererar du inga dumheter från din vän. Du är trött på bortförklaringar och dåliga ursäkter. Om hen inte vill umgås med dig gör hen bäst i att vara väldigt tydlig med sin inställning istället för att komma med vita lögner som du kan se igenom.

Stenbocken 22/12-19/1

Söndagen handlar om att ge gärnet och bevisa att du är den som människor bör akta sig för när det kommer till konkurrens. Du har mer än det som krävs och på det en rejäl vinnarskalle. Du har jobbat hårdare än många andra och det er resultat.

Vattumannen 20/1-18/2

Det finns ett lugn och något rofyllt över ditt tecken den här söndagen. Du har haft ett par trevliga veckor bakom dig men nu är det dags att fokusera framåt igen. Det blir en ganska tidig söndag kväll för din del. Du behöver din skönhetssömn.

Fiskarna 19/2-20/3

Söndagen handlar om att vara ute och pyssla. Du trivs som bäst om du har egen trädgård eller något ställe där du kan få gräva i jorden medan du låter tankarna vandra. Att omedvetet bearbeta problem är ett bra sätt att lösa knepiga situationer.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud