Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop lördag 20/8

20 augusti, 2022

Väduren 21/3-19/4

Lördagen handlar om att se ett problem och lösa det. Det kan låta enkelt, men i själva verket involverar det här problemet en annan person och när det kommer till hen är du blind. Du kan varken se misstag eller fel om den här personen gör.

Oxen 20/4-20/5

Dagen bjuder både på umgänge med barn och med lite mer vuxna nöjen. Det blir en rolig om omväxlande lördag där du känner dig ovanligt pigg och utsövd. Det var länge sedan du var så här charmig och spontan som du är just nu. Du lever verkligen livet.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns inget som du kan göra för att förändra den situation som du befinner dig även om det periodvis är jobbigt. Du känner ett behov av att få prata om dina känslor med någon som står lite utanför hela situationen, bara för att få ett annat perspektiv.

Kräftan 21/6-22/7

Du ser olika möjligheter när det kommer till att förändra och förbättra de relationer som du har. Just nu kretsar det mesta i ditt liv kring vänskap, kärlek och passion. Idag möter du en person som du helt enkelt inte kan sluta tänka på.

Lejonet 23/7-22/8

Du har satt dig i en besvärlig situation som handlar om ett val som du medvetet eller omedvetet gjort nyligen. Du inser att konsekvenserna av hela den här situationen kan bli lång mer förödande än du föreställt från början, här gäller det att agera smart.

Jungfrun 23/8-22/9

Du är en person som sällan tänker utanför ramarna men just nu har du ett mer flexibel inverka på ditt tecken och det kan bidra till att du både blir mer anpassningsbar och mer impulsiv. Idag möter du en person som triggar din fantasi.

Vågen 23/9-22/10

Du tvekar om du ska våga säga det du vill säga högt eller om du ska behålla din hemlighet ett tag till. Det finns för och nackdelar med båda scenarion så det gäller att tänka efter noga innan du bestämmer dig. Kvällen blir annorlunda men bra.

Skorpionen 23/10-21/11

Du har svårt att se problemen eftersom du inte anser att de är så allvarliga. Din partner eller vän tycker tvärtom och då är det bra om ni tillsammans diskuterar igenom situationen samtidigt som ni är lyhörda för varandras ståndpunkt.

Skytten 22/11-21/12

Du tar inget ansvar den situation som uppstått alldeles nyss. Du tycker att det är upp till var och en att aktivt försöka jobba för en lösning. Under dagen får du också någon form av besked som kan komma att förändra vissa saker. Det blir en intressant dag.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag möter du många gamla och nya vänner. Det blir en intensiv, rolig och intressant dag som bjuder både på skratt och en hel del tuff aktivitet. Kvällen handlar om vänskap, om barn och om att ha roligt. Det blir en bra lördag.

Vattumannen 20/1-18/2

Du utnyttjar din vetskap om en persons hemlighet genom att dra fördel av den information som du sitter på. Du vet hade gjort detsamma mot dig så därför blir det enklare med den formen av beslut. Kvällen blir intressant och lärorik.

Fiskarna 19/2-20/3

lördagen handlar om utomhusaktiviteter och nöjen. Det blir en bra dag där du får göra många roliga saker och träffa många inspirerande människor. Dagen är utvecklande och lärorik på många olika sätt. Kvällen blir mysig.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud