Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop fredag 19/8

19 augusti, 2022

Väduren 21/3-19/4

På fredagen tar du en diskussion lite för långt. Vädurar älskar att argumentera och debattera men ibland så går det över från vänskaplig osämja till något djupare och det är det som håller på att hända. Backa medan du ännu kan.

Oxen 20/4-20/5

Det är fredag och då kommer att göra den här dagen till en av de bästa på länge. Du njuter verkligen från morgon till kväll. Det finns humor, äventyrlighet och en vilja att skapa något med händerna. Kvällen handlar om god mat och trevligt sällskap.

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag ryter du ifrån. Det har funnits en spänning mellan dig och en kollega men nu tar hen den till en ny nivå genom att prata om dig bakom din rygg. Som vanligt är det svårt att ha hemligheter på en arbetsplats och hens agerande når dina öron ganska snabbt.

Kräftan 21/6-22/7

Du får en misstanke bekräftad idag men det slår inte ned ditt humör, det blir nästan tvärtom istället. Att få ett besked gör dig upplyft. Nu kan du sätta nya mål och börja fokusera framåt istället för att gå omkring och grubbla. Kvällen blir toppen.

Lejonet 23/7-22/8

Du är ganska förutsägbar just nu och det avskyr du. Lejonet gillar att omge sig med mystik men just nu kan din omgivning läsa dina känslor lätt eftersom du har svårt att dölja dem. Idag jobbar du på att hålla masken i en ganska pinsam situation.

Jungfrun 23/8-22/9

Du famlar efter lite konkreta fakta i den väldiga hög av teorier och antaganden som du har. Det är inte lätt att skilja på sant eller falskt just nu så därför vore det skönt att ha lite svart vit fakta att luta sig tillbaka på. I övrigt en trivsam dag.

Vågen 23/9-22/10

Du vågar ta ut svängarna lite extra den här fredagen och det tycker du är kul. Det är inte så ofta som du är så här vågad och frisinnad som du är just nu. Du lever ut konstnären inom dig till max. Kvällen blir intellektuellt intressant men alldeles för sen

Skorpionen 23/10-21/11

Du sicksackar dig genom en labyrint av problem den här fredagen och du lyckas effektivt avvärja de flesta som du stöter på. Din förmåga att anpassa dig till de förutsättningar som finns är legendarisk och det är den som räddar dig idag.

Skytten 22/11-21/12

Dagen handlar om familjen och om hemmamys. Om du arbetar försöker du smita lite tidigare. Oavsett om fredag innebär tacos framför tv eller finmiddag med flera rätter och något gott att dricka så ser du till att njuta av kvällen till fullo.

Stenbocken 22/12-19/1

Fredagen blir lite sorglig men rolig och annorlunda. Du verkar byta grupp eller kollegor på måndag så nu arbetar du ett sista pass med dina gamla vänner. Även om ni kommer att ses en hel del så är det inte riktigt detsamma.

Vattumannen 20/1-18/2

Du avsäger dig ett uppdrag som din chef har försökt att pracka på dig under ganska lång tid. Du vet att hen inte har någon känsla för vad dom är lagom mycket arbetsbelastning. I övrigt en rolig dag som bjuder på en annorlunda upplevelse.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen blir lugn och du kan avsluta dina uppgifter i tid eller kanske till och med lite tidigare. Du har alltid varit pigg på att fira in helgen och idag får du chansen att göra det med flera av dina närmaste vänner. En riktigt bra fredag med andra ord.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud