Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop torsdag 18/8

18 augusti, 2022

Väduren 21/3-19/4

Torsdagen blir en ganska långtråkig historia, i alla fall arbetsmässigt sett. Du har saker som du måste göra och det tvingar dig att skjuta på betydligt roligare arbetsuppgifter. Kvällen handlar om att vara spontan och om att träffa vänner.

Oxen 20/4-20/5

Idag behöver du ingen fantasi för att förstå att din vän är förälskad. Hens uppförande har varit lite märkligt på sista tiden, men idag infrias alla dina misstankar när din vän plötsligt springer på sin crush och du får se hens reaktion.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under torsdagen blir du snuvad på en framgång som du anser att du förtjänar. Det finns en konkurrent som ligger steget före dig just nu och det är hen som nappar åt sig din tilltänkta triumf. Det här bakslaget får dig att vilja vinna ännu mer.

Kräftan 21/6-22/7

Du pratar mer och mer med en gammal vän och ni blir tajtare för var dag. Du har alltid känt lite mer för den här personen än vad hen gör för dig, men du tänker att tålamod och en stark vänskap kan bli en bra plattform till att skapa en djupare relation.

Lejonet 23/7-22/8

Du skvallrar med en kollega idag och till din förtjusning sitter den här personen inne med ett antal roliga, annorlunda och lite fräcka uppgifter om några av dina andra kollegor. Det här är den typen av information som du tycker bäst om.

Jungfrun 23/8-22/9

Du sänker kraven på prestation idag och det är bra. Du kommer inte att orka hela den hösten om du redan nu sätter ribban för högt. Det är bra att ha ambitioner men det är ännu bättre att kunna tänka långsiktigt och realistiskt.

Vågen 23/9-22/10

Idag vill du verkligen ingenting annat än möjligtvis vara hemma. Du är trött, arg och frustrerad på hela dina arbetssituation. En yngre släkting är på dig om att förändra ditt liv men du vet inte riktigt vart du ska börja. Du kan alltid titta efter arbetsannonser.

Skorpionen 23/10-21/11

Under torsdagen får du ett förslag som du anser är både vågat och lite fräckt, särskilt för att komma från den här personen. Du blir imponerad av hens djärvhet samtidigt som du faktiskt blir en smula förolämpad och arg. Det ryms många känslor i dig.

Skytten 22/11-21/12

Du suddar ut gränserna mellan privatliv och arbete och det ogillar en kollega skarpt. Hen har alltid varit noga med att hålla isär de här två områdena i sitt liv så därför besväras hen av att du inte gör på samma sätt. Du kan få en del pikar av hen idag.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är lite seg både i kroppen och knoppen idag men det är inte så underligt efter de senaste veckornas hårda slit. Nu känner du att du äntligen börjar komma ikapp, inte bara fysiskt men också mentalt och nu väntar du bara på att få tillbaka din energin.

Vattumannen 20/1-18/2

Du ser fram emot att få testa nya saker och en av dina hemliga drömmarna går i uppfyllelse idag. Just det att utmana sig själv i nya miljöer är något som du blivit bättre på att göra. Idag får du även beröm för något som du skapar.

Fiskarna 19/2-20/3

Under torsdagen blir du allmer modig när det kommer till att stå upp för dig själv. Du kan vara lite försiktig med att lufta dina åsikter, särskilt i nya miljöer. Idag visar du prov på både övertygande och starka åsikter. Kvällen handlar om familjen.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud