Dagens horoskop ELLE

Dages horoskop onsdag 17/8

17 augusti, 2022

Väduren 21/3-19/4

På onsdagen fattar du ett modigt beslut som kan hjälpa dig i framtiden när du stöter på ett liknande dilemma. Det val du gör idag blir ett prejudikat för liknande val i framtiden och kommer att förenkla för dig. Det har varit en lång process hit, men det är det värt.

Oxen 20/4-20/5

Onsdagen blir en paus i en ganska jäktig vardag. Oavsett om du arbetar eller inte så handlar den här dagen om att stressa lagom och om att unna sig lite av livets goda. Det blir en härlig onsdag som börjar och slutar ovanligt sent för en vardag.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du finner inga ord när du får höra vad en vän har hittat på den här dagen. Du vet att hen kan fatta väldigt ogenomtänkta beslut, men till och med för din vän så är det här lite magstarkt. Kvällen handlar om vänskap och om att vara spontan.

Kräftan 21/6-22/7

Onsdagen blir den dag då du firar en framgång av något slag. Just nu tar du alla små steg i rätt rättning som ett personligt bevis på att tålamod är det som kommer att vara ditt framgångsrecept. När det kommer till kärlek har Kräftan oändligt tålamod.

Lejonet 23/7-22/8

Du blir sårad av en vän eller kollegans lite hårda ord idag. Det finns få personer som verkligen kämpar på så mycket som du gör just nu, men hen ser inte dina ansträngningar utan bara det som du gör fel. Kvällen blir avslappnad och trevlig.

Jungfrun 23/8-22/9

Under onsdagen försöker du hitta en rytm som passar din arbetstakt just nu och det är inte det enklaste. Du har svårt att hitta tillbaka till rutiner och goda vanor efter semestern. Idag bestämmer du dig för att i alla fall få ordning på träningen.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en bra lillördag som andas spontan glädje och bus. När Vågen är på det humöret kan du vara förtjusande barnslig och väldigt rolig att umgås med. Kvällen handlar om att skapa nya, goda förbindelser. Du vill utöka ditt nät av kontakter.

Skorpionen 23/10-21/11

Det finns inga begränsningar andra än de du själv sätter upp idag. Genom att tänka stort kommer du kunna uträtta stordåd. Du är pigg, alert och har en bra fantasi den här onsdagen. Du är dessutom på din chefs goda sida just nu så utnyttja dina talanger.

Skytten 22/11-21/12

Många personer är i din väg idag och det kan göra dig irriterad. Mycket handlar om att du har en påverkan i ditt tecken som gör att du vill arbeta på ett visst sätt och när det kommer hinder i vägen har du svårt att anpassa och förändra dig.

Stenbocken 22/12-19/1

Du springer på en gammal vän eller bekant idag och det blir ett möte som river upp känslor och förändrar dig. Du inser att vissa saker inte alls är döda och att vissa minnen lever kvar lika livligt idag inom dig som för många år sedan. Din vän verkar känna likadant.

Vattumannen 20/1-18/2

Onsdagen handlar om att var spontan och om att göra en liten utflykt. Du tycks också göra av med en del pengar på dig själv idag. Det kan vara en hobby, kläder eller nöjen. Det blir en bra och guldkantad onsdag där du ser till att njuta lite extra av livet.

Fiskarna 19/2-20/3

Du blir riktigt besviken på en kollega som inte alls lever upp till dina förväntningar. Du trodde att den här personen har så mycket mer inom sig än det visar sig att hen har. Det bevisar att drömmen ibland överträffar verkligheten och du vill ha tillbaka din dagdröm.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud