Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop tisdag 16/8

16 augusti, 2022

Väduren 21/3-19/4

Du vädrar frihet den här tisdagen. Det handlar om att du kan göra saker efter ditt eget huvud på jobbet utan att någon lägger sig i. Är du ledig så utnyttjar du dagen till att skapa ett personligt äventyr i form av en utflykt eller en miniresa.

Oxen 20/4-20/5

Tisdagen inleds lugnt med fokus på att inte göra mer än nödvändigt. Det blir en bra dag om du kan hålla samma mjuka tempo genom hela tisdagen. Börjar du däremot stressa upp dig kan du bli irriterad och vresig. Kvällen handlar om familjen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under den här dagen är du mån om att inte göra saker som du inte gillar. Oavsett om du arbetar eller är ledig så håller du dig till det som är roligt. En viss kollega kan bli irriterad på att hen får ta tag i allt du inte vill göra. Kvällen handlar om att ha fantasi.

Kräftan 21/6-22/7

Idag fokuserar du på det som är bra i ditt liv snarare än att älta det som du inte är nöjd med. Solen kommer in med en ny och välbehövlig positiv energi i ditt horoskop så se till att ta till vara på den ordentligt. Kvällen kan bli något av ett frågetecken.

Lejonet 23/7-22/8

Du är trött i kroppen och då bör du lyssna på den och inte tvinga dig själv till aktivitet. Om du vill ha orken genom hela veckan så måste du bli bättre på att kommunicera med dig själv och din kropp. Unna dig en skön hemmakväll idag.

Jungfrun 23/8-22/9

Just nu testar du olika teorier som du har och många stämmer medan andra visar sig vara helt fel. Det blir en rolig och utmanande tisdag där du tvingas att sätta din intelligens på prov. En ny kollega eller bekant fascinerar dig med sin utstrålning.

Vågen 23/9-22/10

Idag visar du prov på en ängels tålamod när en kollega gång på gång misslyckas. Du har tagit till alla knep du kan för att lära den här personen en relativt enkel uppgift, men det går in genom ena örat och ut genom andra. Kvällen blir livlig.

Skorpionen 23/10-21/11

En ganska het diskussion är på väg att urarta och frågan är om du sätter stopp i tid eller om du är för involverad för att kunna se åt vilket håll det lutar. Risken är att du och din vän/kollega blir osams på allvar om ni fortsätter att argumentera.

Skytten 22/11-21/12

Du lyssnar på en väns förklaring av varför hen agerat så som hen har gjort men du tycker att det låter mer som en bortförklaring än som en sann historia. Den här personen har gjort dig besviken tidigare så du är inte särskilt överraskad av hens beteende idag.

Stenbocken 22/12-19/1

Tisdagen handlar om att fokusera på detaljer och om att kunna ha många järn i elden samtidigt. Du imponerar med din kvickhet och med din snabba uppfattningsförmåga. Själv blir du förvånad över att dina kollegor inte trott mer om dig.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag tar du det lugnt och njuter av små saker som att slippa stressa, slippa laga mat och av att kunna ta dagen som den kommer. Det här blir en välförtjänt paus i en ganska stressig vardag. Kvällen handlar om vänner och om ett litet äventyr.

Fiskarna 19/2-20/3

Du fiskar efter lite mer fakta för att kunna fatta ett beslut som du måste ta inom kort. Tyvärr verkar det vara snålt med information bland dina kollegor så du får söka ditt underlag på annat håll. Ge inte upp, det finns mycket information att söka.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud