Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop måndag 15/8

15 augusti, 2022

Väduren 21/3-19/4

Måndagen handlar om att göra saker bra istället för snabbt. När du är stressad tenderar du att slarva vilket resulterar i mer arbete istället för att bli klar fortare. Idag fokusera på göra klart en sak innan du börjar med nästa. Kvällen handlar om vänskap.

Oxen 20/4-20/5

Både den här dagen och kvällen bjuder på riktiga guldklimpar. Det blir en upplevelse både när det kommer till mat och miljö. Jobbar du så börjar dagen mer eller mindre när du slutar. Är du ledig blir det här en heldagsupplevelse.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du ser inga problem med att vara ärlig mot en vän som ber om din feedback. Du vet att hen kan bli sårad av din uppriktighet men samtidigt så ser du inte vitsen med att ljuga bara för att göra hen glad. Du kan vara väldigt praktisk mellan varven.

Kräftan 21/6-22/7

Den här dagen försöker du passa på att träffa en vän som du saknar. Om hen orkar så hänger hen säkert med ut, men risken är att hen är trött efter en aktiv och intensiv helg. Kanske kan du föreslå något mer frestande som en hemmakväll.

Lejonet 23/7-22/8

Du vill imponera på en bekant eller kollega men du vet inte riktigt vilken metod du ska välja. Antingen så briljerar du med ditt intellekt eller så gör du hen mållös med din uppfinningsrikedom och funkar inte det kan du alltid luta dig tillbaka på din charm.

Jungfrun 23/8-22/9

Den här dagen väljer du en säker metod istället för att chansa. Även om du känner att du har saker under kontroll så vill du inte riskera något. Du är en praktiker ut fingerspetsarna och det bevisar du återigen idag. Kvällen handlar om en hobby eller idrott.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en rolig och annorlunda måndag där du tar ut svängarna lite extra. Det är sällan som Vågen är så här spontan som du tillåter dig vara idag, i alla fall inte på jobbet. Din kreativitet är på topp tack vare Månens förhållande till ditt tecken.

Skorpionen 23/10-21/11

Du kommer på en person som står dig nära med att ljuga idag och det sårar dig djupt. Du har alltid litat på hen, men idag inser du att den tilliten varit enkelsidig. Din vän ser inte på er två på samma sätt som du gör. På kvällen tröstar du dig genom att skämma bort dig själv.

Skytten 22/11-21/12

Dagen handlar om att den som gapar störst vinner flest förmåner. Du avskyr när det blir huggsexa om det roligaste uppgifterna och de bästa grupperna. Du önskar att din chef kunde vara lite mer objektiv, men sanningen är den att hen är lätt att manipulera.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag är du helt slut både i kroppen och i knoppen. Även om helgen var något av en triumf så har den tagit musten ur dig. Du ser ut att kunna vara ledig den här dagen så passa på att ta igen dig rejält. Gör bara saker du älskar och skäm bort dig själv.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen handlar om att njuta av nuet och att varken tänka framåt eller bakåt. Det blir en skön morgon, en rolig och inspirerande dag samt en fantastisk kväll, trots att det är måndag. Du njuter i fulla drag av den här ovanliga men välkomna upplevelsen.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag säger du inte emot en kollega fast det svider i tungan på dig. Du vill så gärna bevisa att hen har fel, men det kommer du inte att vinna något på och det vet du om. Istället så njuter du av din vetskap i hemlighet medan du accepterar din kollegas dravel.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud